Ljubezenski horoskop od 27. 7. do 2. 8. 2017

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 27. 7. do 2. 8. 2017 (foto: profimedia) profimedia
27. 7. 2017

OVEN

Tisti, ki ste vezani, boste pretiravali prav v vsaki stvari, ki se je boste v tem času lotili. V ljubezensko življenje poskušajte vnesti malo več svežine. To vama bo dobro delo. Samski boste na zabavi srečali osebo, ki bo naredila velik vtis na vas. Želeli jo boste znova srečati. 

BIK

Vezani se boste ob večerih posvečali ljubljeni osebi. Ne vrtajte po preteklosti, ker boste naredili samo zmedo. Predajte se raje toplemu objemu partnerja in uživajte. Če ste samski in iščete ljubljeno osebo, je velika verjetnost, da vas bo na hitro osvojil nekdo, ki vam bo polepšal večere.

DVOJČKA

Pri tistih, ki ste v zvezi, se bo partnerski odnos izboljšal. Zaradi tega boste bolj sproščeni. V tem tednu si bosta večkrat privoščila romantično razvajanje. Samski imate veliko možnost, da spoznate sebi podobno osebo, ampak boste morali za to nekaj narediti. Vložiti boste morali veliko truda.

RAK

Z ljubljeno osebo bosta zelo usklajena. Doma bo veliko harmonije. Konec tedna bosta preživela zdoma v družbi dobrih prijateljev. Počutila se bosta tako dobro kot že dolgo ne. Še ves teden se bosta pogovarjala o tem. Za tiste, ki ste samski, bo srečanje z neznancem usodno - v pozitivnem smislu.

LEV

Samske bodo v ljubezni preplavila pozitivna čustva. Če ste bili dolgo samski, naj vas ne bo strah pogumno pogledati v oči osebe nasprotnega spola. Vezani se v partnerskem odnosu posvetite predvsem pogovorom, ki ste jih zaradi prenatrpanega urnika zadnje časa malo zanemarili. To bo utrdilo vajino zvezo.

DEVICA

Ta teden se boste preveč zakopali v delo, tako da vam bo za partnerja zmanjkovalo časa. Da ga ne boste izgubili, se mu boste morali bolj posvetiti. Pripravite mu kakšno presenečenje in se s tem oddolžite. Samski boste srečali privlačno osebo, ki vas bo ujela nepripravljenega. Napako poskušajte popraviti.

TEHTNICA

Vezani se boste sprli s partnerjem, ki vam že nekaj časa vsiljuje svoje mnenje. Bodite bolj modri in odnehajte prvi. Ne bodite več tako pokroviteljski. Samski se boste udeležili zabave in si življenje zapolnili z novimi poznanstvi. Če boste odprti, se lahko začne prijetno ljubezensko razmerje.

ŠKORPIJON

Vezani boste zaljubljeni do ušes, zato boste manj osredotočeni na delo in druge naloge. V romanci uživajte do konca in se ne ozirajte na druge ter njihove govorice. Vse drugo bo počakalo. Samski boste neizmerno uživali v samoti. Menili boste, da še ni prišel čas, da se vežete.

STRELEC

V vajinem odnosu bo vladala harmonija. S partnerjem se bosta veliko družila in čas preživljala zelo aktivno. Prisluhnite vsem željam, tudi tistim, ki so manj pomembne. Samski boste imeli čustva nekoliko razdvojena. Pogrešali boste osebo iz preteklosti, s katero ste sami prekinili razmerje.

KOZOROG

Partnerska zveza bo čustveno obarvana, vsi dvomi bodo izginili. Počutila se bosta prerojena. Izkoristita te trenutke skupaj. Samski ne iščite popolnih kandidatov, če želite, da se razvije ljubezen. Pokažite se v sproščeni luči in se prepustite toku. Šele takrat se bo ljubezen razvila sama.

VODNAR

V obdobju, ki je pred vami, vam bodo zvezde zelo naklonjene. Odprte bodo čudovite možnosti, da začnete novo ljubezensko razmerje, in samo od vas bo odvisno, ali boste to znali izpeljati. Tisti, ki ste vezani, se boste s partnerjem odkrito pogovorili. Povedali mu boste, da se v odnosu ne počutite dobro.

RIBI

Samski se boste končno opogumili in osebi, ki vam je že nekaj časa všeč, pokazali, kaj čutite do nje. Čustva vam bodo vračali. To pomeni, da vas čaka novo razmerje. Tisti, ki ste vezani, boste do partnerja zganjali ljubosumje. Vzkipeli boste že ob njegovi najmanjši napaki. Poskusite se pomiriti.

Horoskop je napisala vedeževalka Ana