Ljubezenski horoskop od 28. 1. do 3. 2. 2016

Kaj so vam namenile zvezde na področju ljubezni od 28. januarja do 3. februarja 2016.

Ljubezenski horoskop od 28. 1. do 3. 2. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 1. 2016

Oven

Vezani boste proste dneve preživljali ob partnerju. Hvaležni mu boste, ker je vedno z vami, ko ga potrebujte. Podpiral vas bo v vseh odločitvah. Samski boste v tem tednu osredotočeni samo nase. Tedne boste posvetili predvsem fizičnim aktivnostim, čustva pa postavili na stranski tir.

Bik

Tisti, ki ste samski, boste razmišljali o krajših romancah, resna zveza vas ne bo zanimala. Prepustite se toku dogajanja. Vezani boste v partnerskem odnosu znova doživeli zaljubljenost. S partnerjem bosta znova vzpostavila močno medsebojno vez. Ljubezen vam bo dala nove moči za naprej.

Dvojčka

Vezani se boste s partnerjem odlično razumeli. Povezana bosta tako fizično kot čustveno. V tem tednu ne bo prišlo do prepira in teden bo poln ljubezni. Želeli si boste, da traja. Samski ne boste dopustili, da bi se zaljubili, saj se vam bo čas zdel popolnoma neprimeren. Vse bo prišlo ob svojem času.

Rak

Tisti, ki ste vezani, boste v partnerskem odnosu čutili oddaljenost, kar se bo zgodilo zato, ker ste zanemarjali komunikacijo. Veliko bo prepirov in slabe energije. Samski boste spoznali osebo, ki bo v vas vzbudila posebne občutke. Začutili boste metulje v trebuhu. Konec bo samskega življenja.

Lev

Vezani boste na ljubezenskem področju precej mirni. Izogibali se boste prepirom. Vse boste sprejemali zelo optimistično. S tem boste partnerja neizmerno osrečili in mu pokazali, koliko vam pomeni. Samski boste širili svojo ljubezen. S tem boste dokazali, da lahko daste več, kot si drugi mislijo.

Devica

Tisti, ki ste samski, boste veliko raziskovali in eksperimentirali. Odprti boste za spoznavanje novih ljudi. To se vam bo obrestovalo. Vezani boste v partnerskem odnosu neizmerno zadovoljni. S partnerjem si bosta privoščila veliko romantike, razvajanj in sprehodov. Od energije bosta prekipevala.

Tehtnica

Vezani boste v tem tednu veliko razmišljali o tem, kaj vam manjka in kaj morate spremeniti v partnerskem odnosu. Želeli si boste, da bi bili znova srečni kot nekoč. Samskim bo teden prinesel nova poznanstva. Spustite kriterije in ne bodite preveč sramežljivi. Nasprotni spol bo to takoj opazil.

Škorpijon

Vezani bodite v tem tednu zelo previdni. Oseba iz preteklosti si bo prizadevala razdreti vajino partnersko razmerje. S partnerjem se bosta zaradi tega veliko prepirala. Tisti, ki ste samski, boste teden preživeli v prijetni družbi. Spoznali boste osebo, ki vam bo spremenila pogled na svet.

Strelec

Samski boste postavljeni pred pomemben izziv. Odločiti se boste morali, ali ponovno začeti zvezo z osebo, ki vam je v preteklosti pomenila zelo veliko. Dobro premislite, da ne boste znova razočarani. Vezani boste do partnerja znova čutili ljubezen in strast. Energija med vama bo močnejša.

Kozorog

Samski boste zelo nemirni. Pri osebi, ki vam je všeč, boste želeli doseči, da vas končno opazi. Treba bo vložiti veliko truda. Ne obupajte. Vezani boste spoznali, da je skrivnost uspeha v ljubezni s partnerjem prilagajanje in poslušanje drug drugega. Končno bosta vedela, kaj si želita.

Vodnar

Vezani boste izgubili zaupanje v partnerja. Imeli boste občutek, da partner nekaj skriva. Začeli boste iskati in brskati po njegovi preteklosti. Bodite previdni, da vas ne odkrije. Tisti, ki ste samski, boste končno spoznali, da ljubezen ne bo sama potrkala na vaša vrata. Le pogumno med ljudi.

Ribi

Vezani boste v prvi polovici tedna naleteli na ovire in zaplete v partnerskem odnosu. Treba se bo pogovoriti in si povedati vse, kar vas moti. Drugo polovico pa boste zaključili v partnerjevem objemu. Samski boste znova polni optimizma. Navdušeni boste nad vsem, kar se vam bo zgodilo.