Ljubezenski horoskop od 28. 10. do 3. 11. 2015

Kako se bo odvijalo vaše ljubezensko življenje v obdobju od 28. oktobra do 3. novembra 2015.

Ljubezenski horoskop od 28. 10. do 3. 11. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
29. 10. 2015

Oven

Že nekaj časa si sami preveč zapletate stvari, zato boste najprej preveč spraševali, potem se boste zlahka pustili prepričati o nečem, kar vam je všeč in vas vznemirja. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo izzval ali razjezil, odločneje udarite po mizi in se postavite zase. Samskim se bo tokrat veliko dogajalo proti koncu tedna, vendar ne boste imeli prave energije za začetek novega razmerja.

Bik

Ugajata vam neka čustvena naklonjenost in pozornost, ki ju dobivate od določene osebe, kar vas bo v sredo in četrtek spodbujalo na vsakem koraku. Želite se izpostaviti v neki družbi in v ta namen zelo dobro izkoriščate svoje sposobnosti zapeljevanja. Ste pred razburljivo ljubezensko romanco ali strastno zvezo, sploh proti koncu tedna, zato stavite na svoj videz in poskusite zažareti.

Dvojčka

Vsekakor boste najbolj zadovoljni in nasmejani v četrtek in petek, posebno ob novih poznanstvih. Če s stalnim partnerjem načrtujeta krajše potovanje, vaju bo to še dodatno zbližalo. Samskim se najbolj strastni dnevi obetajo v soboto in nedeljo, ko boste pripravljeni na avanturo ter na druženje, ki lahko prineseta v vaše življenje tudi stabilen partnerski odnos.

Rak

Ste v popolnem naletu in vse se vam zdi preprosto, zato ostanite pozitivno naravnani. V ljubezenskem življenju z ljubljeno osebo delujete zelo energično in sproščeno, tako bo tudi v dneh, ki so pred vami. Imate idealno priložnost, da slišite pozitivne komentarje o svojem vedenju in videzu ali celo dejanjih, saj ste v preteklosti pustili velik vtis.

Lev

Trma, ki se vas drži, bo v sredo in četrtek še močnejša, saj boste partnerju želeli dokazati določene zadeve, kar pa morda ni najbolj moder korak, če želite ostati z njim v harmoničnem odnosu. Vaša komunikacija bo tokrat trda in hladna, vendar bodite previdni, da koga ne užalite s svojim pristopom. To velja zlasti za samske, čeprav ste prepričani, da ste najboljši.

Devica

Mars, ki vam je tokrat zelo naklonjen, vam bo v sredo in četrtek s pomočjo svojih aspektov dodal nekaj sreče, sploh če ste samski, pa imate željo po novem razmerju ali vsaj druženju. Pojavila se bo oseba, ki bo na prvi pogled nedostopna, kmalu pa se lahko zadeve z nekaj vašega interesa spremenijo. Vezani se počasi pomikate višje, k boljšemu razumevanju.

Tehtnica

Zavedati se boste začeli, kaj imate, čeprav vas še vedno mika, da bi se poigrali z nekom, ki vas privlači. Posebno v soboto in nedeljo, ko boste od partnerja zahtevali, da se vam prilagodi brez upiranja. Vseeno vam svetujemo, da pokažete več nežnosti, pozornosti in hkrati pripravljenosti za nadgradnjo odnosa, po kateri oba že nekaj časa hrepenita.

Škorpijon

Pomembno je, da povlečete koristno in poučno izkušnjo iz skupnega življenja z ljubljeno osebo. V naletu strasti in dileme široko odprite oči in se zazrite v svoje srce. Ljubezen ima največjo moč, a le če ste dovolj iskreni in verjamete v svoje občutke, zato bodite v dneh, ki so pred vami bolj previdni, da ne boste partnerja zavajali z napačnimi predstavami.

Strelec

Zaradi za vas nerazumljivih besed in prepirov z nasprotnim spolom delujete nekoliko zaskrbljeno. Vseeno si zapomnite, da ima vsaka težava tudi rešitev in je lahko koristna izkušnja v vašem življenju. Ne smete se naslanjati na ljubezensko neuresničene stvari ali napačna dejanja iz preteklosti, zato zavihajte rokave in se podajte raje naprej.

Kozorog

Na ljubezenskem področju boste začeli v sredo in četrtek razmišljati nekoliko globlje, kot je v vaši navadi. Prišli boste do pomembnih zaključkov, povezanih s prekinitvijo odnosa, ki vas bremeni že nekaj časa. Zbrali boste pogum, da se postavite zase in začnete biti bolj sproščeni. Če ste zadovoljni, je čas, da svojo vezo popeljete na višjo raven.

Vodnar

Konec tedna se vam obetajo nova poznanstva, ki bodo še polepšala vaše dni, poleg tega bo nekdo občutno dvignil vašo samozavest s kopico prijetnih komplimentov, ki vam bodo zelo godili. Samski se boste malce borili s svojim egom, vendar vas na koncu čakata prijetno presenečenje ter oseba, ki vas bo z veseljem poslušala in se vam počasi približala.

Ribi

Po eni strani bi radi vse in takoj, po drugi pa vam je nekoliko nerodno vprašati, zato boste v sredo in četrtek zmedeni. To je zanimivo nasprotje v vašem značaju, drugim morda tudi privlačno, saj ste mešanica jasnih čustev in sramežljivosti, toda sami nad tem nikakor niste navdušeni. Samskim se nove možnosti nakazujejo v ponedeljek in torek, ko boste še bolj privlačni.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri