Ljubezenski horoskop od 28. 4. do 4. 5. 2016

Kaj se vam obeta na področju ljubezenskih odnosov v obdobju od 28. aprila do 4. maja 2016?

Ljubezenski horoskop od 28. 4. do 4. 5. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 4. 2016

Oven

Samski boste spoznali zahtevno in neprilagodljivo osebo, ki vas bo zapeljevala s svojimi čari. Najprej jo dobro spoznajte in razmislite, ali si želite imeti odnos s takšno osebo. Za vezane bo ta teden nekaj posebnega. Od partnerja boste deležni veliko topline, strasti in poželenja.

Bik

Samski boste hrepeneli po novi ljubezni. Imeli boste veliko priložnosti za spogledovanje. Opazovali vas bodo moški, ki so v resnih razmerjih. Resna zveza bo še morala malo počakati. Tisti, ki ste vezani, se boste spogledovali z vsakim, ki vam bo prišel na pot. Pazljivost pred partnerjem ne bo odveč.

Dvojčka

Vezani boste v tem tednu precej nezadovoljni s partnerjem. Želeli boste spremeniti njegove navade in obnašanje. Da boste to dosegli, boste morali biti zelo vztrajni. Upanje umre zadnje. Samski boste spoznali osebo, ki vas bo prepričala, da je bližina nekaj neprecenljivega. Držite se je.

Rak

Pred vezanimi je teden, poln nesporazumov. Odnos med vami in partnerjem se bo ohladil. Ne bo vama jasno, kaj si želita v zvezi in kaj čutita drug do drugega. Samski boste zaradi zadržanosti težko našli sorodno dušo. Poskušajte to čim prej odpraviti. 

Lev

Ta teden bo naklonjen samskim. Končno boste spoznali osebo svojih sanj. Počutili se boste kot v devetih nebesih. Vezani boste imeli občutek, da vajina zveza ni več takšna, kot je bila nekoč. Pogrešali boste nežnosti in razvajanje svojega partnerja. Poskušajta se pogovoriti in v odnos vnesti svežino.

Devica

Vezani boste razigrani kot otrok. Vaš vsakdan bosta postala zabava in druženje s prijatelji. Partnerju to ne bo všeč in ne bo vas gledal preveč lepo. Ne bi bilo slabo, da se malce umirite ali partnerja povabite zraven. Samski boste deležni le avantur, resne zveze še ni na vidiku. Vse ob svojem času.

Tehtnica

Tisti, ki ste samski, boste spoznali posebno osebo, od katere se ne boste mogli ločiti. V vaše življenje bo prinesla veselje in ljubezen. Skupaj bosta popoln par. Vezanim bo ta teden precej naklonjen. S partnerjem bosta našla skupni jezik in si privoščila razvajanje v dvoje. Polno bo romantike.

Škorpijon

Samski boste spoznali simpatično osebo. Med vama bo preskočila iskrica. Najprej osebo dobro spoznajte. S tem boste ugotovili, ali je to tisto, kar iščete, da ne boste ponovno razočarani. Vezani boste s partnerjem na bojni nogi. Vzemita si čas zase ter počakajta, da se vse skupaj pomiri, in se nato pogovorita.

Strelec

Vezani boste imeli kar precej težav z ljubosumjem partnerja. Poskušajte mu čim prej razložiti, da se med vami in prijateljem nič ne dogaja. Na koncu bosta nesporazum razčistila. Čutili boste olajšanje. Samski boste želeli od osebe, ki vam je všeč, izvedeti čim več njenih lastnosti.

Kozorog

Vezani boste imeli precej dinamičen teden. Zaradi prenatrpanega urnika v službi se partnerju ne boste kaj dosti posvečali. Partner vas bo razumel in vam stal ob strani. Če ste samski in iščete ljubezen, boste presenečeni. Ljubezen vas bo tokrat našla sama. Vaše razpoloženje se bo vidno spremenilo.

Vodnar

Tisti, ki ste vezani, boste imeli v tednu, ki je pred vami, veliko razlogov za smeh. Še posebno takrat, ko se boste pogovarjali o ljubljeni osebi. S partnerjem se bosta podpirala v vsaki odločitvi. Samski boste pokazali svoj dar za osvajanje. Osebo, ki vam je všeč, boste zlahka zapeljali.

Ribi

Vezani boste ljubezen in uživanje postavili na prvo mesto. S partnerjem se bosta odpravila na krajši izlet, kjer se bosta predajala romantiki in razvajanju. S tem bosta nadgradila in poglobila razmerje. Samski se boste veliko zabavali v krogu prijateljev. Zanimive vam bodo samo avanture.

horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri