Ljubezenski horoskop od 28. maja do 3. junija 2015

Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za obdobje od 28. maja do 3. junija 2015.

Ljubezenski horoskop od 28. maja do 3. junija 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
28. 5. 2015

Oven

Vezani se boste ob večerih posvečali ljubljeni osebi. Ne vrtajte po preteklosti. Predajte se raje toplemu objemu partnerja in uživajte. Tisti, ki ste samski, boste srečali osebo, ki bo naredila velik vtis na vas. Tokrat ne bo večjih ovir. Pripravljeni bodite na prijetne dogodivščine.

Bik

Če ste samski in iščete ljubljeno osebo, je velika verjetnost, da vas bo na hitro osvojil nekdo, ki vam bo polepšal večere. Osamljenost bo po dolgem času minila. Vezani boste imeli za druženje v dvoje veliko časa. S partnerjem bosta preživljala urice na sproščujočem sprehodu. Všeč vama bo.

Dvojčka

Tistim, ki ste v zvezi, se bo partnerski odnos izboljšal in zato boste bolj sproščeni. V tem tednu si bosta večkrat privoščila romantično razvajanje. Več se bosta pogovarjala o vsakodnevnih dogodkih. Samski imate veliko možnosti, da spoznate sebi podobno osebo. Za to se boste morali potruditi.

Rak

Z ljubljeno osebo boste zelo usklajena. Doma bo veliko harmonije. Konec tedna bosta preživela zdoma, v družbi dobrih prijateljev in dobre hrane. Za tiste, ki ste samski, bo srečanje z neznancem usodno, vendar v pozitivnem smislu. Svoj prosti čas boste tako zapolnili z osebo, ki jo boste spoznali.

Lev

Samske bodo v ljubezni preplavila pozitivna čustva. Če ste bili dolgo samski, naj vas ne bo strah pogumno pogledati v oči osebe nasprotnega spola. Spustite se v odnos, ki vam zelo veliko ponuja. V partnerskem odnosu se posvetite predvsem poglobljenim pogovorom, ki bodo odlična večerna dejavnost.

Devica

Ta teden se boste preveč zakopali v delo, tako da vam bo za partnerja zmanjkalo časa. Da ga ne boste izgubili, se mu boste morali bolj posvetiti. Samski boste srečali privlačno osebo, ki vas bo ujela nepripravljeno. Zelo hitro se boste zbrali. Ne premišljujte in sprejmite povabilo na zmenek.

Tehtnica

Vezani boste zaljubljeni do ušes, zato boste bolj manj osredotočeni na delo in druge naloge. V romanci uživajte do konca in se ne ozirajte na druge ter njihove govorice. Samski se boste srečevali in spoznavali z neznanimi osebami. Novo poznanstvo lahko prinese veliko novega, tako dobrega kot slabega.

Škorpijon

Samski se boste udeležili zabave in si življenje zapolnili z novimi poznanstvi. Če boste do nasprotnega spola odprti, se lahko začne prijetno ljubezensko razmerje. Pri tistih, ki ste v partnerskem odnosu, se bodo pojavila trenja. Vprašajte se, kolikšen del krivde nosite sami, in vse vam bo jasno.

Strelec

V vajinem odnosu bo vladala harmonija. S partnerjem se bosta veliko družila in čas preživljala zelo aktivno. Prisluhnite vsem željam, tudi tistim, ki so manj pomembne. Samski boste spoznali osebo, ki se vam bo vtisnila globoko v srce. Na globlji odnos bo treba še malce počakati. Žareli boste.

Kozorog

Samski boste imeli čustva nekoliko razdvojena. Pogrešali boste osebo iz preteklosti, s katero ste sami prekinili razmerje, saj vam je več pomenila svoboda kot pa resna zveza. S partnerjem se bosta odkrito pogovorila. Ugotovila bosta, da vi potrebujete več pozornosti in prijaznosti, on pa razumevanja.

Vodnar

Samski ne iščite popolnih kandidatov, če želite, da se razvije ljubezen. Pokažite se v sproščeni luči in se prepustite toku. Šele takrat se bo ljubezen razvila sama. Od partnerja boste dobili nekaj očitkov, da se mu premalo posvečate. Vzemite si čas in pojdita skupaj na sprehod v naravo.

Ribi

Partnerska zveza bo čustveno obarvana, vsi dvomi bodo izginili. Počutila se bosta prerojeno. Izkoristita te trenutke skupaj. Tisti, ki ste samski in iščete ljubljeno osebo, opustite ideale in popolnost. Partnerja, ki bi ustrezal vašim merilom, ne bo znal narisati niti slikar. Sprejmite priložnost.

Napisala vedeževalka Jasna