Ljubezenski horoskop od 4. do 10. 1. 2018

Kaj so vam zvezde namenile na področju ljubezenskih odnosov v naslednjih dneh?

Ljubezenski horoskop od 4. do 10. 1. 2018 (foto: profimedia) profimedia
5. 1. 2018

OVEN

Tisti, ki ste vezani, se zavedajte, da imate poleg sebe zelo požrtvovalno in ambiciozno osebo. Potrudite se in ji pripravite lepo presenečenje za vse, kar vam daje. Takšnega partnerja zlepa ne boste več našli. Samskim se obeta novo poznanstvo, ki pa se bo razvilo le v enodnevno avanturo.

BIK

Teden, ki je pred vami, bo zelo stresen, a le, če boste vi to dovolili. Najpomembnejše je, da se izognete konfliktom. Če bo partner slabe volje, ga raje pustite, da se pomiri. Samski, v vaši bližini bo oseba, ki vam bo ogrela srce. Potrudite se, da ne bo šla v objem drugega.

DVOJČKA

Samski si po nepotrebnem ne delajte skrbi, saj se bo vse uredilo. Za vsako stvar je potreben določen čas, zato ne prehitevajte, kajti hitri ukrepi vas lahko znova razočarajo. Vezani boste zelo presenečeni, saj bo partner povedal, da želi nekaj časa premora v zvezi.

RAK

Teden bo posebno zanimiv za tiste, ki ste vezani. S partnerjem se boste pogovorili in znova zbližali. Med vama bo preskočila iskrica. Samski ne boste pripravljeni na spoznavanje novih oseb. Primanjkovalo vam bo energije in volje. Čas boste raje namenili prebiranju knjig in poslušanju glasbe.

LEV

Samski boste ta teden simpatični za nasprotni spol. Kamorkoli se boste obrnili, boste imeli občudovalce. Težko se boste odločili, s katero osebo bi se dogovorili za srečanje. Najbolje, da greste z vsako izmed njih, saj boste le tako spoznali, katera vam je najbolj pri srcu. Pri vezanih ne bo posebnih sprememb.

DEVICA

Teden, ki je pred vami, bo zelo razburljiv. Zaradi pogostih prepirov in nesporazumov se že dolgo počutite, kot da pri partnerju nimate nobene podpore. Poskušajte se pogovoriti, če pa ne bo šlo, končajte razmerje. Samski boste doživeli avanturo, in sicer z osebo, ki jo poznate že nekaj časa.

TEHTNICA

Vezani boste končno obnovili partnerski odnos. Vnesli boste nekaj novosti. Partnerju bo to neizmerno ugajalo. Pri samskih je potrebno, da prečistite svoje misli in občutke. Privlači vas kombinacija ljubezni in strasti, vendar osebi, ki je v vaši bližini, nekaj manjka. Poskusite ugotoviti, kaj.

ŠKORPIJON

Pred tistimi, ki ste samski, je novo obdobje. Starega nesrečnega življenja bo kmalu konec. Novosti se vam bodo sprva upirale in imeli boste občutek, da tega ne boste zmogli. Verjemite, da se bo na koncu vse dobro izteklo. Vezani boste uživali v harmoniji. Znova si bosta izkazali tisto pravo ljubezen.

STRELEC

Samskim bo pomembno, da uredite ljubezensko življenje v skladu z osebnimi potrebami, vendar boste imeli občutek, da se neprestano vrtite okoli istih oseb. Vezani boste iz ene skrajnosti prehajali v drugo, tako da vam bo partner že kar težko sledili. Pojasnite mu, zakaj je tako.

KOZOROG

Tisti, ki ste samski, ne govorite preveč o svojih ljubezenskih namenih v želji, da naredite skrivnostni vtis na okolico ali osebo, ki vam je všeč. Vezani boste imeli velik vpliv na drago osebo, kar vam bo vlilo samozavest. Pomembno je, da ohranita naklonjenost drug do drugega.

VODNAR

Energije in moči boste imeli dovolj, zato se ni treba bati, da vam v ljubezni ne bi uspelo, še zlasti tokrat, ko ste močno navdani z vztrajnostjo. Želja po novem partnerju vas bo gnala v pravo smer. Vezani boste težko uskladili skupne interese. Zaradi tega se bodo prepiri vrstili drug za drugim.

RIBI

V svoji prepoznavni odliki znate osvajati simpatije na različnih straneh. Kadar ste razpoloženi, imate občutek, da so vam dostopne različne vloge. Ne zanašajte se preveč na to. Vezani boste svoj odnos želeli spremeniti. Partner se že nekaj časa obnaša čudno, vi pa nikakor ne morete ugotoviti, zakaj.

Napisala vedeževalka Karina.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri