Ljubezenski horoskop od 4. do 10. 8. 2016

Kaj vam prinašajo zvezde na ljubezenskem področju?

Ljubezenski horoskop od 4. do 10. 8. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2016

Oven

Vezani boste čustveno zelo občutljivi, saj v zvezi ne bo vse tako, kot bi si želeli. S partnerjem se pogovorita o težavah. Hvaležen vam bo, da boste pokazali svoja čustva. Samske čaka pustolovščina. Bodite zelo previdni, da se ne ujamete v mrežo napačne osebe. To vas lahko drago stane.

Bik

Samski se boste najbolje počutili v svojem svetu, ki ga boste ustvarili s pomočjo domišljije. Želeli boste, da bi se ta svet uresničil. Vezani boste v partnerskem odnosu pogrešali romantiko. Če želita biti zadovoljna s svojo zvezo, prinesita nekaj svežega in si privoščita razvajanje.

Dvojčka

Vezani se pripravite, saj prihaja odličen teden za vaju. Dobro se bosta razumela. Drznite si pokazati moč čustev. Prepustite se ter uživajte. Tisti, ki ste samski, boste preveč spraševali prijatelje o nasvetu glede določene osebe. Raje poslušajte srce in se ne ozirajte na druge.

Rak

Samski boste spoznali osebo, ki vam je značajsko zelo podobna. Želeli boste, da bi s to osebo ustvarili skupno pot. V to boste morali vložiti ogromno truda, a na koncu vam bo le uspelo. Vezani boste v odnosu zganjali nepotrebno ljubosumje. S partnerjem si vzemite čas in se iskreno pogovorita.

Lev

Ustreza vam občutek svobode, ker veste, da imate nove možnosti. Ne zanašajte se več na to. Potrudite se za osebo, ki vam je že dlje časa všeč, da ne bo pozneje prepozno. Vezani boste imeli ljubezni na pretek, saj vas bo partner popeljal v svet čarobnosti. Pripravil vam bo posebno presenečenje.

Devica

To bo idealen teden, da se prepustite dolgoletnemu partnerju. Rezervirajte si oddih, kjer se bo vajina zveza še bolj utrdila. Če ste samski, boste srečali osebo, ki bo naredila zelo velik vtis na vas. Tokrat ne bo večjih ovir. Takoj ji boste pokazali, da vam je všeč.

Tehtnica

Samski boste srečali sebi podobno osebo in z njo šli v resno zvezo. Že takoj boste ugotovili, da vam ta oseba zelo veliko pomeni. To bo ljubezen na prvi pogled. V partnerskem odnosu se bodo čustva malce ohladila. S partnerjem se ne bosta strinjala o ničemer. Čim prej se pogovorita in osvežita odnos.

Škorpijon

Pred vami je na ljubezenskem področju depresiven teden, saj se boste počutili osamljeno. Pojdite v družbo, kjer se boste sprostili in zagotovo nekoga spoznali. Ne zapirajte se med štiri stene. Tistim, ki ste v zvezi, bo partner najpomembnejši. Vajina zveza bo lepa in romantična. Vse želje bodo uresničene.

Strelec

Ta teden boste zelo občutljivi in čustveni. Zaradi slabih trenutkov, ki jih boste doživljali, se ne jezite na partnerja. S tem boste odnos samo še poslabšali. Tisti, ki ste samski, se boste zaljubili do ušes. Okoli sebe ne boste slišali in videli nikogar. Prepustite se ljubezni in uživajte.

Kozorog

Vezani boste s partnerjem ta teden zelo zadovoljni. Pripravil vam bo posebno presenečenje v romantičnem okolju, ki ga še dolgo ne boste pozabili. Tistim, ki ste samski, se na ljubezenskem področju kažejo spremembe v pozitivnem smislu. Spoznali boste sebi podobno osebo in z njo začeli resno razmerje.

Vodnar

Partner ne bo razpoložen za vaše šale. Pogovorite se z njim in mu ponudite ramo, na katero se bo lahko naslonil. Že nekaj časa ga pestijo težave iz preteklosti. Samski zadnje čase pogosto razmišljate o ljubezenski avanturi, saj vas nekdo že nekaj časa neizmerno privlači. Počasi se mu približajte.

Ribi

Samski boste v središču pozornosti. Iskali boste osebo, ki vam bo podobna. Zelo boste veseli, odprti in polni čustev. S partnerjem se bosta po dolgem času spet začela posvečati vajini zvezi. Odnos bosta še bolj poglobila, saj sta ga zaradi obveznosti malce zanemarila. Veliko se bosta pogovarjala.

horoskop.si