Ljubezenski horoskop od 6. do 12. 8. 2015

Kako so vam naklonjene zvezde v ljubezni v tem tednu?

Ljubezni moramo le dovoliti, da se zgodi (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2015

Oven

Prijateljevanje z neznano osebo se bo na hitro prelevilo v ljubezen. Preobrat vas bo sprva navdušil, potem pa boste začeli premlevati in kolebati zaradi odločitve. Spoznali boste, da ta ljubezen ne prinaša uspeha. Vezani, poskušajte obvladati ljubosumje, kajti to je lastnost, ki je nihče ne mara.

Bik

Spoznanje, da vas ima nekdo bolj rad, kot ste si mislili, vas bo presenetilo. Ne boste pa se mogli odločiti, ali je presenečenje pozitivno ali pa vam bi lahko povzročilo težave pri nadaljnjem odnosu z omenjeno osebo. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste s partnerjem imeli nekaj nesoglasij. Rešili jih boste.

Dvojčka

Vezanim se na ljubezenskem področju obeta prijeten in ljubeč teden. Samski, čustva bodo ta teden na vaši strani, zato si lahko brez kakršnegakoli strahu ali nervoze obetate uspeh. Močno ste se trudili, da bi se kaj v ljubezni premaknilo na bolje. Tokrat bodo vaše želje uslišane. Srečni boste.

Rak

Dolgo ste se ogrevali za vse drugo, samo za čustva ne. Menili ste namreč, da v zvezi pač ni treba veliko narediti za odnos. Zdaj, ko se je vez ohladila, naredite, kar morate, a ne obsojajte partnerja. Samskim čustveno področje ne bo ravno naklonjeno. Ne boste deležni tistega, kar si zaslužite.

Lev

Na razočaranje v ljubezni niste pripravljeni, zato boste vsa čustva skrivali vse do trenutka, ko se boste spomnili nečesa izjemnega, kar bi vam zagotovilo uspeh. Vezani si vzemite čas za partnerja in s pogovorom razrešita neugodno situacijo. Če se bosta ignorirala, ne pričakujta nič dobrega.

Devica

V teh dneh boste težko sami. Ob sebi si boste želeli partnerja, na katerega se lahko vedno oprete in z njim delite intimne trenutke. Izkoristite dano priložnost, naložba v partnerski odnos se vam bo bogato obrestovala. Samski boste ta teden zelo privlačni za nasprotni spol. Izkoristite to.

Tehtnica

Partnerski odnos se bo ugodno razvijal in škoda bi bilo, če tega ne bi izkoristili. Nadgradite ga lahko s skupnim obiskom kakšne kulturne prireditve, obisk pa potem zaključite s kramljanjem ob večerji. Samski se poslovite od preteklosti in nehajte žalovati za dogodki, ki jih ni moč popraviti.

Škorpijon

Zagrešili boste napako, ker boste dali prednost delu pred družino. To bo partner dopuščal nekaj časa, potem pa lahko nastopijo resne težave. Če je partner občutljiv, lahko zapade v depresijo. Samski se boste znova zaljubili v osebo iz preteklosti, ki vam je nekoč že pustila sled.

Strelec

Samskim se na čustvenem področju obeta obilo pestrega dogajanja. Oseba, ki je že nekajkrat vzbudila zanimanje pri vas, bo znova vrgla vabo v vašo smer. Pri tistih, ki ste v resnih zvezah, se bodo pojavili strahovi in nezaupanje. S partnerjem se pogovorite. Delujte sproščeno in ga poskušajte razumeti.

Kozorog

Ta teden boste v ospredje postavili družinsko in partnersko ljubezen, kar je seveda tudi prav, kajti konec koncev gre za ljudi, ki so vam najdražji. Osredotočena drug na drugega si bosta izkazala vso toplino in radost. Samski boste znova začutili potrebo po novem, novih začetkih v ljubezni.

Vodnar

Nekomu primanjkuje iskrenosti, vam pa potrpljenja. Na obzorju je partnerski konflikt. Za pomiritev razmer bo treba skleniti kompromis. Partner bo potem pričakoval, da boste držali dano obvezo in delovali bolj umirjeno. Samski v znamenju vodnarja boste zelo privlačni za nasprotni spol.

Ribi

Neupravičeno se boste razburjali nad partnerjem zaradi zamude. Zadevo ste skuhali sami, saj ste prišli prehitro. Zavedajte se, da se svet ne vrti okoli vas. Dodatno opravičilo partnerju ne bo odveč. Samski, ki se počutite osamljeni in izgubljeni, zdaj je pravi trenutek, da naredite korak naprej.

Napisala: vedeževalka: Karina