Ljubezenski horoskop od 8. do 14. 10. 2015

Preverite, kaj vam zvezde napovedujejo na področju ljubezni od 8. do 14. oktobra 2015.

Ljubezenski horoskop od 8. do 14. 10. 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
8. 10. 2015

Oven

Vezani se boste ta teden s partnerjem odlično razumeli. Držali se boste v njegovi bližini in objemu. Tokrat bosta odklopili vsakdanje skrbi in težave. Samskim bo simpatična oseba, ki jo boste spoznali, znova dala krila. Niti zavedali se ne boste, kdaj se boste zaljubili do ušes.

Bik

Samske bodo nevidne sile vlekle k osebi, s katero ste že imeli razmerje. Vezani se bolj posvetite ljubljeni osebi. Zavedajte se, da ljubezen ni dana sama po sebi, zanjo se je treba potruditi. A odgovorov na vprašanja, ki vas mučijo, ne boste našli pri drugih, ampak samo pri partnerju.

Dvojčka

Zatišje v ljubezni bo počasi pošlo. Po temeljitih pogovorih bosta s partnerjem znova našla skupni jezik, zato je prav, da veseli dogodek proslavita s kakšno večerjo ali pozornostjo v obliki manjšega darila. Samski boste spoznali osebo nasprotnega spola, ki bo imela pomembno vlogo v vašem življenju.

Rak

Samski v ljubezni ne boste tako družabni in spogledljivi, kot ste bili v preteklosti. Partner bo imel nekaj za bregom, zato boste neizmerno ljubosumni. Raje si vzemite čas drug za drugega in se iskreno pogovorita. Bodite razumevajoči in ljubeči. Ne bo vam žal. Pojdita na sprehod.

Lev

Za partnerja si boste tokrat vzeli več časa. Dali boste pobudo za vikend v dvoje. Vajina ljubezen bo čustveno obarvana, dvomi pa bodo izginili. Počutili se boste prerojeno. Izkoristite te trenutke. Tisti, ki ste samski in iščete osebo za resno zvezo, ne poslušajte vedno drugih. Poslušajte raje svoje srce.

Devica

V partnerstvu se približuje pomemben dogodek. S partnerjem bosta vse to preživela izredno složno. To bo dober test, kaj lahko preživita skupaj. Samski boste očarljivi in polni zaupanja. Kot magnet boste privlačili nasprotni spol. Pamet v roke, da se ne zapletete preveč. S čustvi se ne smete igrati.

Tehtnica

Oseba, ki vas privlači, bo našla pot do vas. Pričakajte jo pripravljeni. Nikar se ne zmedite, saj vam bo to prineslo veliko ugodja in prijetnih trenutkov. Vezane bo partner neizmerno razočaral, čeprav mu bo kasneje žal. Ko vam bo hotel nekaj povedati, mu prisluhnite in ga poslušajte do konca.

Škorpijon

Vezani boste tokrat trenje v partnerstvu preprečili zelo pretkano in spretno. Uresničili boste načrt presenečanja, ki ga imate že nekaj časa v mislih. Ob iskrenih nasmehih partnerja se boste počutili dobro. Samski boste končno prejeli sporočilo, ki ga čakate. Odzovite se nanj. Ljubezen je pred vrati.

Strelec

Iskren pogovor s partnerjem prinaša romantičen teden, ki bo zapisan v vajinih srcih. Samski ne bodite tako pesimistični. Pozornost vam bo pritegnila oseba nasprotnega spola, ki bi lahko imela za vas pomembno vlogo. Bodite bolj predvidljivi in manj kljubovalni. Čas je, da se ustalite in umirite.

Kozorog

Samski se boste zapletli v izredno delikatno situacijo, vendar se boste zelo hitro znašli in se znova postavili na noge. A vseeno ne bo vse tako črno, kajti spoznali boste tudi svojega princa iz sanj. Tisti, ki ste v resnih zvezah, se boste s partnerjem veliko prepirali. Posumil bo v vašo zvestobo.

Vodnar

Skupen dogovor s partnerjem vam bo dokončno odprl oči in vas spravil na realna tla. Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje. Naj vam ne bo nikar nerodno priznati narejene napake, saj je to veliko bolje kot pa trmasto vztrajati do še slabšega konca. Samski boste še naprej uživali samsko življenje.

Ribi

Samski boste ljubezensko usodo vzeli v svoje roke. Polni boste energije, zato je zdaj pravi trenutek. Nekdo bo vesel, da ga boste opazili. Za začetek osebo povabite v kino. Vezani boste v ljubezenski zvezi sejali predvsem toplino in razumevanje. Tako boste želi naklonjenost in varno ljubezen.

Napisala vedeževalka Ana