Ljubezenski horoskop od 9. do 15. aprila 2015

Ljubezenski horoskop za obdobje od 9. do 15. aprila 2015

9. 4. 2015

Oven

Na ljubezenskem in partnerskem področju boste proti koncu tedna razočarani. Ne vznemirjajte se, saj bo to hitro minilo in boste lahko brez kakršnihkoli omejitev že na začetku tedna pokazali svoja čustva. Tisti, ki ste samski in iščete ljubljeno osebo, pa jo boste zlahka našli. Spremljala vas bo sreča.

Bik

Vezani se boste morali partnerju kar naprej prilagajati, kar vam ne bo niti malo všeč. Zdelo se vam bo, da vam partner želi vzeti svobodo. Bodite strpni. Samskim ta teden ne bo precej naklonjen za iskanje osebe za resno zvezo. Zapeljevanje in spogledovanje dajte raje na stran.

Dvojčka

V ljubezenski zvezi se ne boste počutili dobro, doživljali boste določene pritiske partnerja. Pomisleke boste imeli glede vajinega odnosa. Morda bo šlo celo tako daleč, da boste celo prekinili zvezo. Samski, bodite strpni, saj na ljubezenskem področju ta teden ne boste imeli sreče.

Rak

Nad partnerjem boste presenečeni, saj se bo kar naprej vrtel okoli vas. Ne boste vedeli, ali ima slabo vest ali je tako zelo pogrešal vašo toplino, nežnost in ljubezen. Prijetno vama bo. Če ste samski in iščete ljubezen, pa se vam obeta veliko spontane romantike in zanimivih dogodivščin.

Lev

Večina tedna bo za vas in vašega partnerja prijetna in radostna. Partner vas bo pošteno nagradil, ker se boste prilagodili njegovim željam. Tisti, ki ste samski in iščete ljubezen, ta teden izkoristite, saj boste spoznali osebo, ki vam bo spremenila življenje in vas popeljala med oblake.

Devica

Samski se bolj posvetite sebi, saj se boste tako lažje prilagodili osebi, ki jo iščete in vas bo osrečila na ljubezenskem področju. Tistim, ki ste v partnerskem odnosu, se bo prikazal oblak, ki bo poskušal ogroziti ljubezensko srečo. Če bosta s partnerjem držala skupaj, bosta oblak premagala.

Tehtnica

Zdelo se vam bo, da imate smolo v ljubezenskem življenju, saj bo šlo vse narobe. Ne vznemirjajte se, saj bo za vas kmalu posijalo sonce. Na ljubezenske težave se boste ozrli z nasmeškom. Če ste samski, pa z iskanjem ljubljene osebe raje malo počakajte, saj vam ta teden ne bo naklonjen.

Škorpijon

Vaš partnerski odnos bo ta teden poln topline, prijetnih presenečenj in romantike. S partnerjem bosta uresničila vse fantazije. Ne postanite preveč posesivni. Tisti, ki ste samski in iščete ljubezen, pojdite v naravo ali na zabavo, saj vas tam zagotovo čaka oseba, ki bo prava za vas.

Strelec

Tisti, ki ste vezani, boste s partnerjem poglobili odnos, saj se je zaradi službenih in drugih obveznosti malo ohladil. Kmalu bo postalo spet vroče. Samski pa boste spoznali osebo, ki vam bo neizmerno všeč. Vzemite si čas in razmislite, ali je ta oseba za vas prava, saj zunanji videz ni vse.

Kozorog

Na ljubezenskem področju se boste počutili zapostavljeno, saj si boste zaželeli intimnosti, vaš partner pa se bo ukvarjal z vsem drugim, samo z vami ne. Zaradi tega se boste zatekli v domišljijo in fantazirali o vsem mogočem. Samski pa pojdite pogosteje v družbo. Nekdo vas opazuje.

Vodnar

V partnerskem odnosu se ne boste počutili preveč dobro, veliko bo ljubosumnih izpadov in razčiščevanj. Zdelo se vam bo, da vas partner želi nadzorovati in da nadzira vsak vaš korak. Samski pa boste spoznali osebo, ki se ji boste pustili zapeljati, vendar bo to samo avantura in nič resnega.

Ribi

Samski bodite na čustvenem področju zelo previdni. Če se želite podati v novo ljubezensko zvezo, bodite umirjeni in premišljeni. Ne pričakujte preveč, da ne boste na koncu razočarani. Vsi, ki ste v zvezi, pa se maksimalno posvetite svojemu partnerju. Skupaj pojdita na kakšen izlet ali večerjo.

Napisala: vedeževalka Ana

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri