Napoved za nedeljo: O mrku in mlaju

Napoved astrologinje Sonje Šmit za nedeljo, 6. januar. 

Napoved za nedeljo: O mrku in mlaju (foto: profimedia) profimedia
6. 1. 2019

Te dni je marsikdo čutil nemir, srce je bolj utripalo, eni so bili tečni, drugi doživljali druge ovire... Vse to je pred mlajem in mrkom čisto nekaj normalnega. Marsikomu so neke novice prinesle čas za razmislek. Kje, kako in kdaj naprej...

O mrku in mlaju sem že pisala. Je pa še ena pomembna zadeva. Res je, da je po takšnih dogodkih čas za nove začetke, ampak, ker tokrat mlaj deluje trikrat bolj močno zaradi mrka, je čas za nove začetke šele od 11.januarja dalje oz. od srede. 

Danes se obrača še Uran iz retrogradnosti v direktno vožnjo, zato je tresljajev in nemirov lahko kar nekaj. Tudi veter, pa sneg, vmes posije sonce... To so takšni nepredvideni vremenski dogodki vremenski, pa še jih je. Potem so tukaj nepričakovane novice in presenetljivi obrati dogodkov. Skratka, če karkoli želiš začeti od začetka ali pa čisto novega, je priporočljivo od srede ali četrtka dalje. 
Ni torej običajen mlaj. Res deluje kolektivno in osebno zelo močno. Sproža, da potegnemo trdovratne korenine pri sebi ven. Tiste, ki nam ne služijo, ampak nas ovirajo na polno. To so prilepljeni vzorci in navade, ukoreninjena prepričanja o tem in onem, sploh pa v partnerskih odnosih in o vrednotah o ljubezni, do dela in pa seveda tudi zdravja. Vse bolj se zavedamo, da zakoreninjena miselnost dela težave pri zdravju, pa tudi spremembe pri prehrani. Zato začnimo že od tukaj. Samooskrba z domačimi pridelki nam prinaša veliko več naše prave energije. 
Prijeten nedeljski dan vsem skupaj želim od srca. 

Astrologinja Sonja Šmit