Napoved za ta teden: Odnosi na višji ravni

Tedenska astro napoved Sensa astro kluba za obdobje od 3. do 9. 9. 2018

Napoved za ta teden: Odnosi na višji ravni (foto: unsplash) unsplash
2. 9. 2018

Splošna napoved

Premišljene odločitve, ki jih prinaša v tem tednu Sonce v znamenju device vas bodo počasi usmerile k želji po napredku in premiku iz udobnega razmišljanja. Pričakujte nekaj rahlih zastojev, ki se bodo dogajali z namenom, da pridobite kakšno lekcijo, potrebno za bolj stabilno nadaljevanje svoje poti, ki bo obarvana z vztrajnostjo in motivacijo. Prihaja izjemen občutek za popolnost in natančnost, ki ga je vredno izkoristiti na več področjih. Kritični boste do stvari, za katere smatrate, da bi jih morda lahko izboljšali. Pretiranim kritikam se raje izognite, saj vas vodijo v destruktivno vedenje, ki lahko povzroči velike napetosti v odnosih.

Pridni, skromni in preprosti se boste z veseljem podajali v vsakodnevno življenje in obveznosti, ki jih je potrebno opraviti. Čeprav vam družba prijateljev ne bo najbolj godila, jim boste želeli kljub temu pomagati in jim prisluhniti. Na poslovnem področju boste prilagodljivi, iznajdljivi in pripravljeni delati nadure, vendar boste uspeli bolj na individualni ravni kot s skupinskim delom.

Merkur v znamenju leva bo privabil partnerje, prijatelje in sodelavce, da skupaj z vami zakorakajo v nekaj zanimivega, nekaj velikega. Polni entuziazma se boste težko zadrževali, da ne bi svoje briljantne ideje izražali na glas, vendar le do četrtka, ko se bo Merkur začel gibati v znamenju device. Prihajajo umske sposobnosti. Razmišljanje in odločitve se lahko povezujejo z razreševanjem vsakodnevnih zadev, ki vas bodo zanimale. Podarjen vam bo poseben dar za podrobnosti. 

Venera, ki se bo skozi teden še sprehajala v znamenju tehtnice vam bo ponudila številne prijetne možnosti, da odnos popeljete na višjo stopnjo. Obdarila vas bo z občutkom za prefinjen okus, na področju mode, kozmetike in urejanja vašega domačega ognjišča. Brez ljubezni vaše življenje ne bo imelo smisla, zato ji boste namenjali več pozornosti, prav tako bosta poudarjeni nežnost in čutnost. V odnosih se boste predajali srčno in iskreno, vendar le do nedelje, ko prihaja veliko strasti in napetosti, saj se Venera seli v znamenje škorpijona.

Mars v kozorogu vam bo pomagal, da boste svoje obveznosti in želje znali nadzorovati do prave mere. Presenečenja, spontanosti in svoboda se bodo umikale iz obzorja, bolj se boste znašli z resnim pristopom, tudi obljub se boste  znali držati.

Torej, storite čim več na tem, da pospravite pretekle obveznosti in se vztrajno podajte naprej po svoji poti, kar bo nekoliko lažje tudi zaradi vpliva Saturna, ki se bo v četrtek začel gibati v direktni smeri.

Tedenska napoved 

V ponedeljek bodo razgibane energije zadnjega krajca v znamenju dvojčkov označevale razpršene energije in z lahkoto se boste znašli v pretiravanju. Navdihovali boste sebe in druge, vendar boste resne zadeve težko izpeljali do konca, saj vas bo ves čas mikalo nekaj drugega, bolj prijetnega. S svojim prijetnim pristopom boste premagovali ovire in napetosti in zlahka se lahko znajdete v kakšnem vznemirljivem besednem dvoboju ali kratki avanturi.

V torek popoldne prihajajo intenzivni čustveni vzgibi, saj luna nadaljuje svojo pot v znamenju raka. Priporočljivo je poglabljanje vase, saj vas bo stik s samim sabo prebudil z novo svežino. Na poslovnem in finančnem področju bodite malce bolj previdni, saj bi lahko v določeni situaciji prehitro in na občutljiv način odreagirali. V službi boste lahko dobili kar nekaj novih zadolžitev.

Vaše ljubezensko življenje bo v sredo z luno v vodnem znamenju nežno in romantično obarvano. Pri tem ne boste veliko razmišljali, ampak boste svoja občutja prepuščali trenutnemu počutju in željam. Na trenutke boste čutili močno pomanjkanje energije.

V četrtek popoldne, ko luna preide v znamenje leva se boste težko umirili in ustavili. Objemala vas bo potreba po širjenju obzorij in rasti, iskali boste višja spoznanja in plemenitili svoje misli in ideje. Ponosni boste na svoje delo, upali boste, da se vaša kreativnost opazi, zato boste hrepeneli po komplimentih ali opaženosti.

Petek z luno v ognjenem znamenju bo še posebej ugoden za praznovanje obletnic, proslav, skratka za zabave vseh vrst. Z veseljem boste na iskreno in direktno svoja čustva in se nasprotni strani tudi odzivali. Privoščite si kraljevsko večerjo, ki si jo boste še dolgo zapomnili.

V soboto in nedeljo vam bo vpliv lune v devici jemal širino in vas vodil v odgovornosti in razmislek. Pazite na prehranjevalne navade in uživajte zdrave, lahke obroke, ki bodo dvignili nivo vaše energije in ne bodo obremenili vašega želodca, ki je pod tem vplivom bolj občutljiv. Časa za lenobo ne bo, saj se vam bodo ves čas v mislih pletli poslovni in finančni načrti povezani s prihodnostjo.

horoskop.si

Poglejte si še: 

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri