Numeroskop od 16. do 22. 1. 2017

Preko Karme v Mojstrstvo!

Numeroskop od 16. do 22. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
16. 1. 2017

Lekcije 3. tedna: 

Teden pričenjamo s karmičnima datumoma: 16. in 19. ter zaključimo z mojstrskim 22.1. Ko resnično predelamo in nato tudi še spustimo preteklost, lahko šele v resnici lažje zadihamo in gremo z življenjem naprej. 

Pojdimo naprej z življenjem!

Življenje je darilo.

Seveda se včasih počutimo prikrajšane, celo opeharjene. Včasih se zdi, da nam gre vse narobe, drugim pa tako super. Vse prevečkrat (napačno) domnevamo o tuji sreči in lastni nesreči.

Bistvo: ne primerjajte se več. Tu ni ''zmage''.

Razvijajte mojstra v sebi. 

Število življenjske poti 1

Položite temelje, ki bodo vodili tja, kamor si želite prispeti dolgoročno. Sedaj ni čas za hitre uspehe, ki so bolj kot ne kratkotrajni. Razmišljajte za leta vnaprej. Kdo želite biti? 

Število življenjske poti 2

Veliko več vpliva imate na trenutne spremembe kot ga 'uveljavljate'. Morda prepuščate izbire in odločitve v roke drugih? Zavedajte se lastne veljave in jo, no, uveljavite! 

Število življenjske poti 3

Ljubeče se posvetite najbolj nežnim delom sebe. Objemite svoja razočaranja in opazujte, kako se bolečina celi. Zagotovo ste zaradi teh izkušenj močnejši, zavedajte se tega. 

Število življenjske poti 4

Teden odločitev, katerih se morda izogibate. Povrnite sebe nazaj na 'tovarniške nastavitve'. Kakšno osebo bi oblikovali, če bi začeli lahko znova? Kako lahko to sedaj dosežete? 

Število življenjske poti 5

Veste, kadar nihate v svojem obnašanju, vas okolica lahko doživlja kot neresne ali celo neodločne. Tiste zadeve, ki so vam osebno pomembne, postavite na pravo mesto.

Število življenjske poti 6

Določen občutek svobode lahko najdemo tudi v trenutku zaključka. Priznajte: kaj bi si želeli, da bi se končalo (samo od sebe)? Upate, da se bo spremenilo? Treba bo zavihati rokave.

Število življenjske poti 7

Nahajate se v izvrstnem času za novi jaz. S poskušanjem in z radovednostjo odkrivajte nepoznano. Poskusite nov stil oblačenja, nenavadno hrano in podobno. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 8

Se sploh zavedate kolikim polepšate dneve s svojim obstojem? Bodite tudi sami bolj spoštljivi do sebe. Odprite svoje srce in dovolite še komu, da polepšajo vaš vsakdan. Lepo naj vam bo. 

Število življenjske poti 9

Otrok ve, česa si želi. Česa ste si vi želeli, ko ste bili otrok? Čeprav so prazniki mimo, pa bodite vi do sebe kot Dedek Mraz z zamudo – izpolnite si prav posebno željo in uživajte ob tem. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri