Numeroskop od 19. do 25. 12. 2016

Zaželite si nekaj lepega!

Numeroskop od 19. do 25. 12. 2016 (foto: Profimedia) Profimedia
19. 12. 2016

Lekcije 51. tedna: 

Ko imamo sebe radi na nesebičen način, znamo prepoznati brezpogojno ljubezen drugih. Kdor ne zna imeti rad sebe, tudi ljubezni drugih ne zna sprejeti. V tem tednu nas življenje uči ljubezni do sebe. 

Pred nami je še en dinamičen teden, ki prinaša veliko sprememb – ali pa z njimi nadaljuje.

Vsaka naša misel ima učinek. Zato opazujmo predvsem kdaj sebe tako ali drugače izničujemo in se ne upoštevamo. Učimo se razlikovati sebičnost in zdravo ljubezen do sebe. Sprejmite dobro, ki ga življenje ponuja.

Objemite sebe in cel svet z ljubeznijo in lažje boste razumeli marsikaj slabega.
Objemite sebe z ljubeznijo in lažje boste bolj nežni do sebe. 

Število življenjske poti 1

Čustva se bodo umirila in trezneje boste razmišljali. Čas za odločitve je sedaj! Prisluhnite sebi in bodite še posebno pozorni na podrobnosti in drobni tisk. 

Število življenjske poti 2

Si želite biti bolj odločni? Sedaj je čas, ko vam bo to uspelo – a zgolj, če boste resnično sledili sebi in ne pričakovanju drugih. Postavite se zase zdaj.

Število življenjske poti 3

Čas je za žetev. Opazujte na katerih področjih sprejemate dobro in kaj vam gre kot po maslu. Bodite hvaležni. Pravzaprav je to rezultat vašega dobrega dela! 

Število življenjske poti 4

Nova era za vas je tu. Odločitve tega tedna bodo močno krojile leto 2017, zato izbirajte s potrebno mero previdnosti, a ne strahu. Varni ste. Zdaj pa naprej! 

Število življenjske poti 5

Osebe okoli vas bodo potrebovale vašo pozornost in naklonjenost. Razumeli jih boste zgolj tako, da jim boste resnično prisluhnili. Vzemite si čas. 

Število življenjske poti 6

Posvetite se notranjemu otroku. Spomnite se želj iz otroštva. Naj Božiček prinese vam nekaj prav posebnega v tem času. Radi imejte predvsem sebe. 

Število življenjske poti 7

Lažje boste racionalno razmišljali in se bolje počutili. Našli boste smisel, namen in seveda tudi rešitev nedavnim zapletom. Vklopite svojo analitičnost. 

Število življenjske poti 8

Spremembe in več spontanosti je tu! Pred vami je teden, ki bo malo spominjal na počitnice. Naj bodo v tujini! Nagibajte se k nepoznanemu. 

Število življenjske poti 9

Ko ste ljubeči do celega sveta, ste včasih manj pozorni na svojo neposredno okolico. Ta teden se posvetite svojim ljubim osebam, ki so vam najbližje. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri