Numeroskop od 2. do 8. 4. 2018: Ko ste jezni, se usmerite vase

Čustva razkrivajo resnico.

Numeroskop od 2. do 8. 4. 2018: Ko ste jezni, se usmerite vase (foto: profimedia) profimedia
2. 4. 2018

Lekcije 14. tedna: 

Število 14 povezujemo s karmo in z izogibanjem obveznostim. Štirinajsti teden nam bo tako postregel s situacijami, v katerih se bomo obveznosti ter občutka ujetosti še toliko bolj otepali. Lahko poiščete izgovor ali pa dovolite občutku upora, da preda sporočilo: s čim ne resonirate več? 

Vsi oddajamo določeno energijo in vibracijo. Ko vam gre nekdo ali nekaj na živce, lahko to pomeni, da ste jih prerasli. Čas je za nekaj novega in bolj zrelega. 

Seveda pa je pravi izziv prepoznati, ali je nekaj, kar nas moti morda le spretno zamaskiran izgovor. Premislite, čemu se izogibate in zakaj?

V pričetku tedna bodite še posebno pozorni na notranje uvide in misli, ki se vedno znova pojavljajo. Tudi vse, kar vam gre "na živce". Jeza je pokazatelj neharmonije v energiji, katere ste deležni. Pomaga razumeti nek del vas samih, ki potrebuje zdravljenje oziroma pozornost. Torej, ko vas ta teden nekdo pojezi, namesto da se osredotočate na njih in vse, kar so po vašem mnenju storili narobe, se usmerite vase. Namesto da grajate njih, pohvalite sebe – in nato tudi dokažite, da ste bolj zreli s tem, da ravnate bolj zrelo.

Dokazovanje, kdo ima prav ter kdo je boljši še nikoli ni bilo pokazatelj zrelosti. Za sprejemanje oseb takšnih kot so je potrebno več kot za obsojanje (in obrekovanje). Vsak ima pravico biti, kdor je, vi pa se imate pravico odmakniti, če vam to ni po godu. 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kaj vi dojemate kot nezrelo? 
  • Čemu se želite izogniti?
  • Gre morda za preobremenjenost?
  • Lahko to, kar vas moti, prepoznate pri sebi v drugi situaciji/odnosu?

 UGODEN ČAS ZA:

-       Povezovanje s svojo intuicijo

-       Pogovor z nekom drugačnim od sebe

-       Drugačen pristop k starim izzivom

Število življenjske poti 1

Možen bo občutek nihanja čustev. Prav možno je, da vam bo nekdo (ali nekaj) en hip izjemno pri srcu in že v naslednjem sila odveč. Dovolite si izkusiti, a ne znašajte se na druge.

Število življenjske poti 2

Včasih ste zadržani pri izražanju svojega mnenja, če se okolica z vami ne strinja. Ta teden pa je pomembno, da ga izrazite. Ste oseba, ki zna prepoznati drugo plat zgodbe! 

Število življenjske poti 3

Bodite pozorni na vse zamisli, ki bi lahko izboljšale vaše delovno okolje ter poslovno plat življenja. Morda (še) niste tako samostojni kot bi si želeli. Z dobro idejo se začne!

Število življenjske poti 4

Naj vas močnejša čustva ne motijo. Ne zatirajte jih v sebi in bodite razdražljivi. No, tudi ne trmasti. Kaj, če bi bili preprosto vi v danem trenutku? Samo bodite.

Število življenjske poti 5

Dinamičen teden se vam obeta, ki lahko prinese veliko novih idej in pomembneje: način, kako ji uresničiti. Zdaj res ni čas, da bi sedeli križem rok! Bodite aktivni in bolj drzni. 

Število življenjske poti 6

V ospredju bodo medsebojni odnosi, katerih se raje izognete. Če si kakorkoli zatiskate oči, bo to zdaj še težje. Resnica ne boli. Prizadane laž. Močnejši ste od katerekoli laži.

Število življenjske poti 7

Ste redki srečneži, za katere se energija meseca marca nekako nadaljuje. Bodite ustvarjalni, posvetite več časa notranjemu otroku in udobju svojega doma. Naj bo domačno! 

Število življenjske poti 8

Za vas je posebej pomembno, da se v tem času nikakor ne izogibate obveznostim ter zdravemu načinu življenja. Prisluhnite svojemu telesu: kaj potrebuje za večjo moč?

Število življenjske poti 9

Spremembe so naše učiteljice in vi to dobro veste. Zdaj je čas, da osebam okoli sebe pomagate pri razumevanju te življenjske modrosti. Pomagajte jim sprejeti drugačnost sebe.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.