Numeroskop od 20. do 26. 2. 2017

Moč se skriva v odločitvi!

Numeroskop od 20. do 26. 2. 2017 (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2017

Lekcije 8. tedna: 

Svojo moč lahko zlahka predamo, ko rečemo: ''meni je vseeno, ti povej.'' Domača naloga za ta teden: odločajte se po lastni presoji za vse! Pa naj gre za dodatek sira na pizzi ali podpis pomembne pogodbe. Moč leži znotraj naših odločitev. Ne predajajte je drugim. 

Tudi, ko se ne odločimo, se odločimo. Ko preložimo odločitev na druge, pravzaprav na njih preložimo tudi odgovornost, kajne? Če bodo stvari šle po zlu, bodo krivi oni. Vsi smo kdaj bili tista oseba, ki se je odločila, nato pa poslušala: ''saj sem ti rekel'' od oseb, ki so odločitev prepustile nam.

Vsak izmed nas gradi svoje življenje. Nikoli naj ga ne kroji namesto vas nekdo drug, niti ne dovoljujte (sebi), da bi moč odločitve predajali drugim. Svobodna volja je največje darilo. Ne? Kaj menite, da bi vam dejali sužnji izpred nekaj stoletij nazaj? Tudi oni so imeli možnost odločitve. Ohranili so dovolj močnega duha in tako niso izgubili svoje tradicije ter duhovnih načel – v mnogo težjih okoliščinah.

Število življenjske poti 1

Čas je, da požanjete in načrtujte svojo prihodnost. Imate pred seboj dva seznama, kaj bi in česa ne bi več v prihodnosti? Dopolnite ga še s: kako bom to dosegel? 

Število življenjske poti 2

Naj vas preteklost ne plaši. To, kar dojemate kot napake, so učiteljice. Izluščite nauk in pojdite neustrašno naprej. Ta teden je izvrsten čas za zapis novih ciljev! 

Število življenjske poti 3

Odločitev včasih ni dovolj. Kako jo boste izvedli? Okoli vas so osebe, ki vam lahko pomagajo z nasvetom ali kako drugače. Ne omahujte, prisluhnite usmeritvi.

Število življenjske poti 4

Včasih je potrebno malo več spontane energije, da bi se energija lahko sprostila. Če bi lahko imeli ta teden počitnice stran od skrbi, kaj bi počeli? Kako bi se počutili?

Število življenjske poti 5

Določene situacije zahtevajo vztrajnost in sedaj je pomembno, da ne odnehate prehitro. Torej, ne ukvarjajte se z nečim novim, dokler res ne dokončate pričeto.

Število življenjske poti 6

Prepustite se spontanosti. Posvetite se svoji ženski energiji (ne glede na vaš spol). Nežnost ni slabost; kot tudi čustvenost ni šibkost. Dovolite občutkom na plano.

Število življenjske poti 7

Čustva vam bodo želela nekaj povedati, zato sledite občutkom. Predali vam bodo pomembno sporočilo. Lažje se boste povezali s svojo notranjo močjo in namenom.

Število življenjske poti 8

Veliko se lahko naučite ta teden, če boste odprli svoj um. Namenite več časa osebnosti rasti in avtorefleksiji. Kako bi sebi svetovali, če bi bili svoj dober prijatelj?

Število življenjske poti 9

Notranja moč se ne meri z mišicami ali stanju na bančnem računu. Vi to res razumete. Zato bodite ponosni na sebe in na vse tiste dosežke, ki jih denar ne more kupiti!

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite si še: