Numeroskop od 23. do 29. 1. 2017

Pravijo, da življenje ni potica. Namenjeno je naši rasti in razvoju, ne lenarjenju.

Numeroskop od 23. do 29. 1. 2017 (foto: profimedia) profimedia
23. 1. 2017

Lekcije 4. tedna:

Vedno gradimo zgolj in samo sebe. In življenje lahko vedno pričnemo graditi na novih, drugačnih temeljih. Je težko? Seveda. A resnici na ljubo, tudi vztrajati v ujetosti in vse bolj bolečem občutku kalupa ter prisile je.

Območju udobja je odklenkalo. Našemu staremu jazu je potekel rok uporabnosti (nasmeh). Preteklost se je od nas poslovila, pa se dajmo še mi. Dovolj je bilo premlevanja nečesa, kar se je zgodilo in upanja, da se bo (dobro) ponovilo. Skrajni čas je za pogled realnosti v oči in za zavedanje, da je vse prav tako kot je. Pravijo, da življenje ni potica. Namenjeno je naši rasti in razvoju, ne lenarjenju.

Torej?
Kakšen novi Jaz se oblikuje?

Število življenjske poti 1

Življenje se spreminja in vi z njim. V tem času opazujte spremembe okoli vas – katere osebe, situacije in odnosi so se spremenili, vi pa jih morda še vedno dojemate kot včasih?

Število življenjske poti 2

Ko imamo brezpogojno radi sebe, nismo sebični. Resnica ne boli, pač pa pričakovanja, ki se ne izpolnijo. Živite sebe in ne pozabite: niste zgolj uresničevalec (tujih) želja.

Število življenjske poti 3

Lažje se boste osredotočali in učili v tem tednu, zato se posvetite svoji osebnostni ter duhovni rasti. Marsikaj bo dobilo smisel, če ga boste le poiskali. Pogled v sebe ne škodi.

Število življenjske poti 4

Odločajte se po pameti in podjetno. Prav nič slabega ni v tem, da se potrudite predvideti izid – nato pa izberete za sebe najbolj ugodnega. Tudi na zimo se pripravimo, kajne?

Število življenjske poti 5

Ne odnehajte prehitro, a vseeno se zavedajte, da se tudi vam lahko zgodi, da se nečesa predolgo ali preveč oklepate. Sledite občutku notranje svobode in ne trenutne zabave.

Število življenjske poti 6

Val sveže energije je tu. Boste šli z valom ali bi morda raje še malo počakali, da mine; nato pa tarnali, da ste še vedno na obali? Česa si VI želite? Posezite točno in zgolj po tem.

Število življenjske poti 7

Tako kot sami cenite dober nasvet, se zavedajte, da ste tudi sami oseba, ki lahko podari dragocen uvid. V tem času se čim več pogovarjajte o pomembnih tematikah.

Število življenjske poti 8

Nagajivost lahko popestri te dni. Poiščite vero v lep danes in še lepši jutri ter jo živite. Kako bi ravnali, če bi brezpogojno verjeli, da se bo izteklo tako, ali bolje, kot si želite?

Število življenjske poti 9

Zdravi temelji so največje zagotovilo, da bo odnos – ali karkoli, česar se lotevamo – dobro delovalo. Če so vaši temelji majavi, se opomnite, da jih lahko okrepite. Potrudite se.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.