Numeroskop od 26. 3. do 4. 4. 2018: Meje si postavljamo sami

13. teden nam bo pomagal postati boljši človek, preko prepoznavanja tako slabših kot tudi najboljših izbir.

Numeroskop od 26. 3. do 4. 4. 2018: Meje si postavljamo sami (foto: profimedia) profimedia
26. 3. 2018

Lekcije 13. tedna: 

Meje, kaj je možno pišemo sami. Za nekoga je možno marsikaj, za drugo osebo skoraj nič. Kaj, če je vse možno? Kako bi ravnali, če bi verjeli, da zmorete?

Ko verjamemo v svoj uspeh, smo samozavestni in kar je še pomembneje, mirni. A kaj, ko smo mnogi vzgojeni v duhu: 'ni lepo, da hvališ samega sebe.'

Energija, ki nas obdaja, nas spodbuja, da presežemo to miselnost. Prav je, da smo ponosni nase in da se trudimo biti boljša oseba. Rodili smo se, da bi se učili in razvijali. Življenje nikoli ne gre 'nazaj', vedno se razvija naprej. Torej, izkoristimo vplive tega tedna, da prevzamemo odgovrnost za slabše izbire, tudi lenobo in možno samozagledanost ter se iz njih naučimo delovati boljše.

VPRAŠANJA V POMOČ:

Na kaj ste ponosni pri sebi?
Kaj okolica pohvali pri vas?
Kaj si želite spremeniti pri sebi?
Kako boste to spremenili? 

 UGODEN ČAS ZA:

-       Prevzemanje odgovornosti in opravičilo

-       Pogovor z nekom iz preteklosti

-       Prepoznavanje lastne vrednosti 

Število življenjske poti 1

Možne so hitre in nenadne spremembe. Predvsem se pripravite na možnost, da vas bo nekdo drug 'zamenjal'. Izbirajte pot, ki vam nosi več svobode. Veliko nenavadnega se vam obeta. 

Število življenjske poti 2

Prevzemanje odgovornosti pomeni tudi prepoznavanje primerov, ko ste bili naravnost mačehovski do sebe. Ni lahko sebe postaviti na prvo mesto, niti ni to bistvo. Ste enakovredni. 

Število življenjske poti 3

Ste kdaj deležni očitka, da določenih zadev ne jemljete dovolj resno, da ste nezreli in otročji ter, da življenje ni potica? Možen je tak občutek v tem tednu. Osredotočite se na svoje sanje.

Število življenjske poti 4

Kadar smo dejavni, rezultati včasih niso takojšnji. Neučakanost ta teden ni dobrodošla. Umirite se, da bi lahko opazili učinke svojega truda iz preteklosti, katere morda ne zaznavate.

Število življenjske poti 5

Ste oseba dinamike in sprememb, eksotike ter vznemirljivega. Vedno je kaj bolj razburljivega na voljo od tega, kar vas moti. Ne pozabite zaključiti, preden se podate v nekaj novega. 

Število življenjske poti 6

Lekcije ljubezni do sebe so vedno prisotne v vašem življenju. Ko se boste naučili ceniti sebe, boste našli mir v zavedanju, da je vsak dan nov nepopisan list, poln novih priložnosti.

Število življenjske poti 7

Povezujte se z osebami, ki imajo enake vrednote kot vi. Pomembno je, da ste obdani z enako vibracijo. Tako boste okrepili sebe in spremenili morebiten negativen notranji samogovor. 

Število življenjske poti 8

Nagajivost bo kukala na plano, kar je zelo dobro za nove ideje, ki pa naj ne bodo zamisli izmikanja. Pazite, da se ne boste posvečali izgovorom, namesto novim projektom.

Število življenjske poti 9

Določen dogodek ali pogovor se bo v danem trenutku zdel izjemno resen in morda celo negativen. Še preden bo teden minil, boste opazili, da prvi vtis resnično lahko vara.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: