Numeroskop od 6. do 12. 2. 2017

Ljubezen se prične z zdravo ljubeznijo do sebe!

Numeroskop od 6. do 12. 2. 2017 (foto: parinama) parinama
6. 2. 2017

 Lekcije 6. tedna: 

V letu izzivov bo del preizkusov ravno zdrava ljubezen do sebe. V tem tednu se posvetimo sebi. Prisluhnimo svojemu srčku. Opazujmo, kdaj sebe zanemarjamo, saj menimo, da je služba ali nekdo drug bolj pomemben. Kako bi to lahko spremenili? 

Ko zdravo ljubimo sebe, znamo postaviti meje in biti bolj asertivni v svojem izražanju. Seveda ga kdaj "pobiksamo" in smo nerodni v izražanju. Še vedno je bolje, da ste nekoliko okorni v izbiri besed in se kasneje opravičite ter razjasnite samo situacijo, kot pa, da v sebi tlačite neprijetne občutke, ki lahko kot tempirana bomba kasneje eksplodirajo.

Potrudimo se na vljuden in prijazen način povedati, kje nas čevelj žuli. Presenečeni boste. Marsikdo se niti ne zaveda, da pritiska na ''vaš gumb''. Pogovor v tem tednu je lahko naravnost zdravilen.

Število življenjske poti 1

Bodite pozorni na občutek, ki vas preveva, ko se z nekom pogovarjate. Nekdo vam želi nekaj med vrsticami sporočiti. Ne razlagajte si po svoje, temveč raje vprašajte.

Število življenjske poti 2

Ne skrivajte se več v ozadju. Zdaj je čas, da se postavite zase, predvsem v službi oziroma tam, kjer ste v uradni vlogi. Ne dovolite, da drugi odločajo namesto vas.

Število življenjske poti 3

Največkrat je najtežje odpustiti sebi. Kar nekako imamo občutek, da bi morali biti močnejši ali drugačni. Sprejmite sebe točno takšne kot ste. Ne zatirajte sebe.

Število življenjske poti 4

Oblikujemo svoj novi Jaz in za vas je sedaj čas za korak naprej. Ne bojte se izzivov in morebitnih težav. Bi rekli, da obstaja pot, kjer nikoli ni težav? Pogumno torej. 

Število življenjske poti 5

Po naravi niste oseba, ki bi ji reklo nalepkica, a zdi se, da omahujete s spremembo? Opazujte ali nemara naklonjenost ali vpliv druge osebe to preprečuje. 

Število življenjske poti 6

Čudovit čas za romantiko in lepe trenutke. Če ste samski, jih boste pričarali lahko sami sebi ali osebam, ki jih imate radi. Prijatelji in prijateljice so tudi ljube osebe.

Število življenjske poti 7

Prevzemimo odgovornost tudi za strah, ne zgolj za t.i. ''napake''. Kako bi lahko strah premagali? Pri izviru. Poskušajte ozavestiti, kako je sploh do tega občutka prišlo. 

Število življenjske poti 8

Čas je dolgo pričakovane spremembe. Ne oklepajte se torej preteklosti. Zajadrajte v tisto energijo, v kateri dihate svobodno. A pri tem ne bodite nepremišljeni.

Število življenjske poti 9

Čustva so v ospredju, zato bodite pozorni, da (preveč) ne vplivajo na vašo presojo. Možno je, da se boste ali preveč bali ali pa bili preveč optimistični. Počasi.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.