Numeroskop od 7. do 13. 11. 2016

V tem tednu se vprašajmo, ali se zares znamo prepustiti toku?

Numeroskop od 7. do 13. 11. 2016 (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2016

Lekcije 45. tedna: 

Pomembne lekcije prepuščanja in spuščanja kontrole nas čakajo v tem času. Se znamo prepustiti toku tudi, ko nam smer ne godi?

Marsikdaj Življenje samo poseže v naš vsakdan in spremeni tok dogajanja. Če boste dobili občutek brezizhodnosti, se obrnite v nasprotno smer načrtovanega. Komplikacije in zaključki, ki bi se pojavili v tem tednu, so del večje slike, ki pa je za vas dobra. Ne oklepajmo se ničesar ter ne trmarimo. V temu času je zelo pomembno, da dovolimo energijam in dogodkom, da nam predajo svoje sporočilo.

Pojdimo s tokom, a ne pozabimo: mi izbiramo reko! Katere osebe, odnosi in navade ne sodijo v 'reko našega življenja'? Ker prelepo kristalno čisto vodo kalijo, namesto, da bi jo bogatili... Pravico imate reci: ''ne želim.''

Število življenjske poti 1

Nova zanimanja nakazujejo nove poti. Sledite vsemu, kar se pojavi novega v tem času. Spustite iz rok nekaj, česar ste si še prejšnji teden zelo želeli. Uresničilo se bo kasneje.

Število življenjske poti 2

Opazujte svoj notranji dvogovor in ga dosledno usmerjajte v nežno, bolj pozitivno smer. Ne dovolite, da bi vas kritike ali negativne besede okolice oropale poguma.

Število življenjske poti 3

Uporabite svojo domiselnost, da bi spremenili vse, kar vas duši. Z glavo skozi zid ne gre. Poiščite vrata, okno ali pa poiščite drugačen način. Raziskujte različne pristope.

Število življenjske poti 4

Ugasnite strah. Vrzite ga v smeti. Obdaja vas izjemno zdravilna energija, ki vam bo pomagala premagati notranji strah, ki vas ovira, da bi stopili en korak naprej. Varni ste.

Število življenjske poti 5

Spremembe bodo hitre in nepričakovane. Zavedajte se, da tako kot so se stvari zasukale v eno smer, se lahko kaj hitro zasukajo še v popolnoma nasprotno. Ni še konec.

Število življenjske poti 6

Čustvene rane, ki skelijo v globinah vašega srca, se bodo odprle – a zgolj, če boste ujčkali boleče spomine. Spustite. Preteklosti ne morete spremeniti. Ustvarite prihodnost.

Število življenjske poti 7

Opazujte zavedanje, zavest, ki se prebuja. Oblikuje se drugačen mehanizem razmišljanja. Kako se odzivate na tujo in svojo jezo? Vas mika, da bi se zaprli vase? Varni ste.

Število življenjske poti 8

Kateri pristopi ne delujejo? Opazujte svojo učinkovitost ter doslednost. Izločite vse, kar prinaša težko in počasno energijo. Katere cilje bo potrebno opustiti? Poiščite nove.

Število življenjske poti 9

Na tak ali drugačen način se bo odvilo zdravljenje. Če se boste upirali, bo boleče. Ne oklepajte se ničesar, tudi teme pogovora ne. Tudi, če imate prav – spustite. Dihajte. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Preberite še: Dogovor duše in kako ga prepoznati 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri