Numeroskop od 8. do 14. 5. 2017

Ringa ringa raja, Ego nam nagaja!

8. 5. 2017

Lekcije 19. tedna:

Opazujte svoj ego. Mnogi imajo občutek, da jih ego včasih naravnost dominira in vodi. V temu času je možno, da nam bodo očitali, da smo "naegotripani" ali pa arogantni. Pred nami bodo situacije, v katerih je prav, da ohranimo mirno kri. Ego je naše orodje. Nismo mi orodje ega. Naš notranji zmajček tolovajček, kot jaz poimenujem naš ego, bo aktivnejši.

Hitreje nas bodo zmotile osebe, ki so zagledane vase. Bodimo potrpežljivi, kajti kaj hitro se lahko zgodi, da vse, kar očitamo drugim, počnemo tudi sami.

Obenem pa smo v času močnih premikov naprej, če le sledimo svojemu klicu duše in ne ega. Torej, tu leži glavni izziv.

Razlikujmo med brezpogojno ljubeznijo in sprejemanjem sebe, ko je potrebno posledično postavit mejo in reči 'ne' ter med sebičnim delovanjem ega. Niste sebični, če poslušate sebe. Prav je, da smo skromni, kar pomeni, da nismo destruktivno objestni – ne pa, da moramo hoditi okoli skorajda v preperelih oblačilih.

Če pa svoj prav, potrebe in negativno energijo vsiljujete drugim, si lastite zasluge tujega dela, morda nekoga celo potegnete za nos, da bolje zaslužite, pa se seveda zgodba spremeni.

Število življenjske poti 1

Stopajte umirjeni v komunikacijo z osebami, ki se zdijo napadalne v besedah. Prav možno je, da vam bo nekdo močno pritisnil na gumbe vaše potrpežljivosti.

Število življenjske poti 2

Če imate občutek, da vas ne razumejo, si pomagajte s plastičnimi primeri. Navedite prizor iz filma ali kaj podobnega. Možno je, da se bo star nesporazum zgladil.

Število življenjske poti 3

Bodite pozorni na svoje počutje. Kako bi lahko svoj življenjski stil izboljšali? Če se na čustveni ravni pojavijo strahovi, si vzemite čas za sebe. Umirite se. Varni ste.

Število življenjske poti 4

Obkroža vas energija sprememb, kateri se na neki ravni otepate. Ne bojte se občutka nepoznanega, saj so pred vami dnevi pozitivne energije. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 5

Posvetite se vam dragim osebam. Če se določenega občutka znotraj sebe nikakor ne otresete, poiščite sporočilo. Še namig: možna je nova zaljubljenost.

Število življenjske poti 6

Resnica se bo pokazala, zato si pred njo ne zatiskajte oči. Prav možno je, da boste (nad seboj) pozitivno presenečeni. Dober čas za učenje ter urejanje dokumentov.

Število življenjske poti 7

Odločno se odprite svojim sanjam. Po njih ni potrebno nikamor hoditi, preprosto odprite se jim, a bodite zelo natančni pri definiciji, kaj si pravzaprav želite.

Število življenjske poti 8

Zdaj je čas za sprejemanje in energijo žetve. Ne potrebujete biti lovec za uspehom. Bodite sprejemnik uspeha. Nihče drug ne potrebujete postati. Vse že ste.

Število življenjske poti 9

Vse prevečkrat se zgodi, da vas ljudje poiščejo samo, ko vas potrebujejo. Zdaj je čas, da naredite malo čistke. Postavite se zase in se odmaknite stran od izkoriščevalcev.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.