Numeroskop za ta teden: PRVE spremembe so tu!

Numeroskop od 7. do 13. 12. 2020. 

Numeroskop za ta teden: PRVE spremembe so tu! (foto: pixabay) pixabay
7. 12. 2020

Lekcije 50. tedna: 

Edina stalnica v življenju je sprememba. Pravzaprav bo to edina rdeča nit leta 2021, ki pa se pričenja občutiti že sedaj. Bodimo odprti nenavadnemu, neobičajnemu in nepričakovanemu – ravno v tem se skrivajo zakladi, ki jih sicer ne bi našli. 

Prehod v novo leto prinaša dinamične spremembe, ki pa se morda sprva ne bodo zdele nič kaj posebnega. Prav možno je, da se nekaterih premikov, ali bolje rečeno, posledic prvih premikov, še ne bomo zavedali sedaj.

V tednu pred nami bi se lahko pred naše noge položile priložnosti, ki pa ne bodo nujno za seboj prinesle rezultatov ali učinka, ki smo si ga sprva zamislili. Torej, ne pričakujte preveč od tistih prvih žarkov sprememb.

Njihov namen leži drugje. Prinašajo vest o spremembah in možnostih, na katere sicer ne bi pomislili. Spodbujajo nas, da pričnemo razmišljati drugače. Pravzaprav so zgolj uvertura. 

Zato se ta teden ne odločajte ničesar preveč permanentnega. Zdaj je čas, da spustite pričakovanja, dvignete standarde in predvsem opazujete tok, ki se počasi oblikuje v vašem življenju – kam vas nese? 

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Katere želje boste poslali Dedku Mrazu?
  • Zakaj si ravno tega želite?
  • Menite, da je uresničljivo? 

 UGODEN ČAS ZA:

  • Preseganje meja
  • Drugačen način razmišljanja 

Število življenjske poti 1

Opazujte nihanja, ki bi se lahko pojavila predvsem na čustvenem področju. Od vas se bo pričakovalo, da postavite mejo nekomu, komur si je morda ne želite. 

Število življenjske poti 2

Razkrila bi se lahko neka resnica, skrivnost ali pa bi lahko preprosto prišli do spoznanja, da nekaj ni tako, kot ste menili. Potrudite se iskati napredek. 

Število življenjske poti 3

Bolj odločno ravnajte v situacijah, katerih bi se sicer umaknili. Zdaj ni čas, da bi prepuščali drugim odločitve, ki se tičejo vas osebno. Ostanite močni.

Število življenjske poti 4

Nekaj bo potrebno prepustiti usodi, ali pa vsaj dovoliti času, da pokaže svojo moč. Ne bojte se. Nič, kar vam je namenjeno, ne boste izgubili ali zamudili. 

Število življenjske poti 5

Obeta se razgiban teden, v katerem se ne ozirajte na preteklost. Nič ni zapisano v kamen, še najmanj vaša prihodnost. Bodite odločni in pogumni.

Število življenjske poti 6

Pogovor bi lahko pomagal pri drugačnem pogledu na zadevo iz daljne, ali vsaj oddaljene preteklosti. Bodite optimistični. Nekaj lepega vas čaka.

Število življenjske poti 7

Nekaj, na kar ste morda že malo pozabili, bi lahko dobilo smisel. Nekakšen 'klik' se bo zgodil in razumevanje bo tu. Nič ni potrebno storiti. 

Število življenjske poti 8

Polagate temelje, ki se bodo še spreminjali. Kot bi polagali mrežo in jo nato vse bolj širili. Kam v svet bi si želeli, da bi vas poneslo? Zakaj?

Število življenjske poti 9

Morda zdaj ni najboljši čas za predelovanje preteklosti. Bodite pogumni in odstrite tančico prihodnosti. Nikjer ne piše, da se bodo izzivi ponavljali. 

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite preko e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.

Lili pa vas vabi tudi na Webinar z Lili Sorum: Leto 2021

Poglejte si še: