Petek: Luna se nahaja v škorpijonu

Astro napoved za današnji dan. 

Petek: Luna se nahaja v škorpijonu (foto: unsplash) unsplash
14. 6. 2019

Petek, 14. 6. 2019

Luna se nahaja v škorpijonu in nas dobro "ziblje".

Neptun se bo čez kakšen dan obrnil v retrogradno gibanje. Previdno s hrano; še posebej s hitro pokvarljivo, z močno škropljenimi živili, pa z vnetljivimi snovmi in s plinom. 

Današnji petek ni tako "čuden" kot je bil včerajšnji dan. Luna se je umaknila od Urana, pa tudi Saturn ni danes "tečen". Ravno nasprotno; poganja te, da postori čimveč opravil. Danes je dober dan za globinska čiščenja, za vrtnarjenje, za sadnjo in za setev, presaditev (solate, zelišč, začimb...).
Je pa res, da nevarnost požarov in naravnih katastrof še ni minila...

Tečne v teh dneh znamo biti predvsem ženske. Ne dovolj naspane, preveč vsega se nam je nabralo, pa utrujenost, močni ciklusi, pika, ščiplje... Skratka tisoč in en razlog, da se ne zatikaš v nek "proces" razčiščevanja, ker "glavobol" je nič v primerjavi z jezo, ki jo lahko sproži. Iz nič naredi(mo) veliko tega, sploh če imamo "motivacijo".

Po drugi strani pa je danes dober dan, ko se vse nekako čudežno izpeljuje ...

Marsikomu se lahko danes začenja proces ozaveščanja povezan z očetom oz. očetovsko figuro. Kot da se sestavljanka sestavlja. Danes je zato dobro narediti kakšno meditacijo na ta račun, saj lahko dobimo močne uvide. 

Luna pa nas gunca in ziblje ter marsikoga potegne ob vodo - jezero, reko, toplice, morje ... Vse to je super, le previdno na cesti; varnostna razdalja, tuneli, dobra osvetlitev, drži se pravil, bolje počasi in varno, kot nemirno ter nevarno zase in za druge ... 

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2019 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri