Poletni horoskop 2014

Vsako leto 21. junija Sonce prestopi v znamenje Raka in prične se poletje. Dolgi večeri, glasba in morje so simboli tega časa, več je veselja in razigranosti. Najdite si dovolj časa za sprostitev, za veselje, za radost in za modrost. Delite lepe spomine in verjemite v dobro. Čaka nas vroče poletje - senca in limonada bosta obvezni znak časa, ki prihaja. Imejte se radi!

17. 6. 2014

Oven (21.03. - 20.04.)

Romantični pogledi zvezdnih noči bodo prinesli potrebo po spremembi in novih poteh. Čas v sebi skriva prodornost in temeljitost, končno si boste upali več in pridobili energijo in moč. Vzeti pa si morate dovolj časa za malenkosti in tiste projekte, ki vas bodo osrečili. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo. Poletje preživite tako na morju kot na gorskih razpotjih.

Bik (21.04. – 20.05.)

Simbol poletja bodo odnosi in sodelovanje. S svojim znanjem in diplomacijo lahko pomagate drugim, seveda pa se ne smete držati samo starih zadev, kajti prihaja nekaj novega in drugačnega. Julija se bodo zadeve na sredini meseca uredile v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Prebiranje knjig, prijetna glasba in gurmanski užitki bodo zaščitni znak poletja.

Dvojčka (21.05. - 20.06.)

Iskali boste nove izzive in pridobili paleto uporabnih informacij. Iz zvezdnih namigov je razbrati, da boste svoje ugotovitve širili naprej in da boste zelo aktivni v skupinskem delu. Junija boste morali biti na splošno nekoliko bolj previdni. V ljubezni se morate odločiti in sprejeti modre odločitve. Poletni večeri vam bodo pričarali ravnovesje, štele bodo pozitivne misli.

Rak (21.06. - 22.07.)

Simbolika poletja bo kolo, ki se vrti in prinese dobre spremembe. Čas v sebi skriva pozitivne informacije in vaša naloga bo, da jih delite naprej. Misli so energija, ki teče, če boste vključili še intuicijo, boste našli svojo srečo. Kljub temu da se najbolje počutite v intimnosti doma, boste uživali tudi nekje ob vodi in si nabrali sveže energije. Počasi se daleč pride.

Lev (23.07. - 22.08.)

Če ste rojeni julija, se vam obeta neka dobra novica, ki vam bo polepšala junij. Seveda se bodo zadeve odvijale na dinamičen način. Rojeni avgusta se boste morali postaviti zase in vsekakor reči bobu bob. Morje vas bo sprostilo. Rdeča nit časa prinaša na splošno ugodne rešitve v odnosih in sodelovanjih. Modro bo, da si vzamete dovolj časa za intelektualne izzive.

Devica (23.08. - 22.09.)

Glasba bo prinesla ravnovesje in napredek. Odločitve, ki bodo v tem poletju sprejete, bodo zelo zanimive in poučne. Junija boste kljub vsemu imeli veliko dela in delavnih obveznosti. Zadeve se bodo odvijale v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Bistveno vlogo bo igrala komunikacija, odlično se boste počutili v družbi. Seveda pa ne smete spregledati smerokazov.

Tehtnica (23.09. - 23.10.)

Odprle se vam bodo nove poti in čudovite priložnosti. Pričakujte napredek tako na osebni kot duhovni ravni. Seveda boste hrepeneli po pohvali in priznanju. Sreča se skriva na strani pogumnih ljudi, pogum vam bo dal skrito moč. Srčni izvoljenec vam bo ogledalo, z njegovo pomočjo boste prišli do določenih odgovorov. Počitnice bodo za vas adrenalinski izziv.

Škorpijon (24.10 - 22.11.)

Po določenih nesoglasjih, ki so se vrstila na začetku leta, se boste končno znali postaviti zase in v celoti slediti tistim vrednotam, ki so vam ideali. Sreča se skriva na strani pogumnih in odločitve tega poletja bodo pogumne. Potrebovali boste nekaj spodbude in motivacije, ki jo boste našli v ljubezni. Z avgustom prihaja čas umirjenosti, poglobljenosti in osebne izpolnjenosti.

Strelec (23.11. - 21.12.)

Bistvo poletja bo pojem svobode, mnogo časa boste namenili razmišljanju in kovanju načrtov. Pogumno se bo potrebno soočiti z nalogami in obveznostmi. Seveda pa ne pozabite uživati in pridobiti motivacijo. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč julija, ko se boste pilili v ravnovesju. Avgusta se bodo zadeve obrnile v drugo smer, pričakovati je nenavadne preobrate na bolje.

Kozorog (22.12. - 20.01.)

Rdeča nit poletja bodo odnosi in iskanje idealov. Dejstvo je, da se bodo stvari odvijale s svetlobno hitrostjo v smeri, ki bo iskana in pričakovana. Na morebitne probleme morate pogledati s svetle plati, tako boste našli veliko dobrih rešitev. Ustvarjalna energija vam bo pomagala razumeti dinamiko odnosov. Užitki se bodo stopnjevali drug za drugim.

Vodnar (21.01 - 18.02.)

Sreča se od nekdaj skriva na strani pogumnih. Nakazano je, da se boste v obdobju poletja lahko osvobodili nekega bremena in zasijali s svojimi talenti. Odlikovala vas bo tudi trma, ki bo prinesla dobre rezultate in ugodne rešitve. Romantika bo vplivala na ugoden razplet v ljubezni, opazovanje narave in zvezd bo balzam za vašo dušo. Vsaj za nekaj dni se odpravite taborit.

Ribi (19.02 - 20.03.)

Spadate med najbolj romantična znamenja zodiaka, kar se vam bo obrestovalo. Poletje bo v znamenju magnetne energije, ki vam bo prinesla veliko volje. Odločitve boste sprejeli na osnovi notranjega glasu in sledili svojim občutkom. Julija boste morda nekoliko bolj občutljivi in dojemljivi. Dovolite pa si sanjati. Počitnice in letni dopust prinašajo čarobno preobrazbo.

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Obiščete me lahko na www.tadej-sink.si

Dosegljiv na telefonski številki 041 428 966