Poletni horoskop 2015

Simbol tega poletja bo biser, ki je skrit v školjki. Slediti morate sebi, ne iščite sreče vsepovsod, kajti nosite jo v globini srca. Poletje je čas za zabavo, za dopust in počitek. Toplo sonce je vir energije in dolge poletne noči so čarobne. Vzemite si kdaj čas in premislite o tem, kaj vas veseli in kam vas vodi srce. Poletni horoskop pa naj vam bo kot svetilnik na morju usode.

24. 6. 2015

Oven (21. 3.–20. 4.)

Napredovali boste v ljubezni in pridobili osebni navdih. Naklonjenost Marsa, ki je vaš vladar, boste dodobra sprejeti v avgustu. Prilagoditev vam bo prišla prav in tako boste našli srednjo pot, ki vam bo koristila na dopustu. Julijske noči bodo v osnovi simbol za romantiko in raziskovanje tistega, kar vam je neznanka. Resnica je, da lepa beseda najde ključ do srca.

Bik (21. 4.–20. 5.)

Začetek poletja boste odprto sprejeli. Poglobili se boste v paleto dejavnosti in pridobili koristne informacije, ki vam bodo v pomoč. Sijali boste od dobrega počutja in magnetične energije. Popolnoma vas bodo osrečili drugi ljudje, ki vam bodo v pomoč in spodbudo. Avgusta vas bosta sprostila glasba in ples. Sledite sebi in tako naredite nekaj dobrega zase in za okolico.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)

Optimistično mišljenje v sebi skriva skriti zaklad in če ga boste našli, bo to prava sreča. Celo poletje vam bosta prišli zelo prav prilagodljivost in komunikativnost. V veliki meri boste povezani s starim učiteljem mitologije Saturnom in to pomeni, da bo treba narediti nekaj načrtnih korakov. Počitnice bodo minile v znamenju romantične dogodivščine.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Naklonjenost Merkurja in Venere boste sprejeli v lastno korist. Dozoreli boste v raziskovanju pravih besed in našli v njih moč ter osebni napredek. Spremljala vas bosta sočutnost in nežnost. Po zvezdnih namigih boste zelo uživali na morju in v neokrnjeni naravi. Srčni izvoljenec pa vam bo ogledalo. Največ moči boste pokazali na sredini julija in v zadnjih dneh avgusta.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ključ do osebne sreče bo pogovor z nekom, ki vam je drag. Sprostile vas bodo dobra hrana, pijača in prijetne knjige. Simbol tega poletja bo duhovna rast, naklonjen pa vam bo Neptun. V sebi boste morali najti sočutje, dobro voljo in osebno moč. Sijali boste konec julija, ko boste našli pot do neke osebne dogodivščine. Izkušnje iz preteklosti vam bodo navdih in usmeritev.

Devica (23. 8.–22. 9.)

Odlikovala vas bo analiza, pa saj po tem ste znani in naj vas to ne moti. Življenje boste vzeli kot darilo in tako našli navdih v poletju. Doživeli boste določen osebni razcvet in do julija rešili nekaj, kar vas bremeni. Naklonjen vam bo Jupiter, pozitivne učinke pa boste občutili v avgustu. Pozitivno izkušnjo boste doživeli s pomočjo narave in aktivnosti na prostem.

Tehtnica (23. 9.–23. 10.)

Smisel življenja je ustvarjati popolnost in omenjeno vam bo uspelo do najvišje možne mere. Kljub vsemu se bodo ljudje v vaši družbi dobro počutili in tako boste našli tudi priložnost za osebno rast. Poletje boste v celoti preživeli tam, kjer se počutite ljubljene. Naklonjenost Merkurja bo modro uporabiti v komunikaciji, srčni izvoljenec pa vam bo učitelj in učenec.

Škorpijon (24. 10–22. 11.)

Notranjo moč in modrost boste črpali iz svoje notranjosti. Vsekakor se bodo zadeve uredile v vašo korist, spremljala pa vas bo tiha želja po novostih. Naklonjen vam bo planet Merkur, ki vam bo poleg znanja podaril osebno in duhovno raziskovanje. Notranji mir boste našli konec meseca junija. Poletje boste preživeli adrenalinsko, zavedajte pa se, da srečo najdete v globini srca.

Strelec (23. 11.–21. 12.)

Poletje bo za vas minilo v znamenju raziskovanja in učenja. Določenih zadev ne boste mogli spremeniti in je zato modro, da jih sprejmete. Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje, vam bodo ogledalo in iz omenjenega se boste mnogo naučili. Omejitve vam bo postavil Saturn in istočasno tudi rešitev. Krog usode se vrti in na najvišji točki bo ljubezen. Sledite svojim občutkom.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)

Spremljala vas bo neka tiha sreča, tako boste v sebi našli priložnost, da stopite korak naprej. Naklonjen vam bo Jupiter, ki vam bo podaril pozitivne misli in s tem tudi željo po novostih. Tako postaja jasno, da boste celo poletje odkrivali vse tisto, kar je novo in drugačno. Julija boste morali narediti prerez in ugotovili boste, kdo vašo pomoč potrebuje in kdo ne.

Vodnar (21. 1–18. 2.)

Sanje so tisti del, ki prinese pot do osebne preobrazbe. Resnica je, da si boste v poletnem času zastavili svoje cilje in motivacijo. Slediti morate sebi in ne smete spregledati smerokazov. Naklonjenost Venere in Jupitra bo priložnost za spremembe v vsem tistem, kar vas moti. Napredek poletja bo v ljubezni, kjer se zadeve odvijajo harmonično.

Ribi (19. 2–20. 3.)

Rdeča nit tega poletja bodo vsekakor romantični odnosi. Neptun vam bo podaril nežnost, sočutje in občutljivost – skozi omenjeno pa najdete tudi pot do svojega srca. Dogodki se bodo zavrteli v vašo korist in daleč v ospredju bodo užitki. Nekaj previdnosti ne bo odveč na sredini avgusta, ko boste iskali lažje poti. Sprostila vas bo narava in aktivnosti na prostem.

Tadej Šink, horarni astrolog

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri