Preverite, kaj vam napoveduje kitajski horoskop za jesen 2015

Preberite, kaj vam napoveduje kitajski horoskop za september, oktober in november 2015, ki ga posebej za spletno stran Sense pripravljajo astrologi pri www.horoskop.si.

Preverite, kaj vam napoveduje kitajski horoskop za jesen 2015 (foto: Shutterstock) Shutterstock
2. 9. 2015

Podgana

Jesensko obdobje vam prinaša nekaj drobnih sprememb. Prišli boste do spoznanja, da ste v preteklem obdobju preveč gledali na to, kaj si mislijo drugi in se premalo postavili zase. Samozavest vam bo pomagala tudi na poslovno finančnem področju, kjer postajate vedno bolj odločni in prodorni. Zaradi ugodnih energij boste v zraku začutili ljubezen in željo po povečani strasti. Obetajo se vam prijetne avanture. V jesenskih mesecih vam lahko nekdo, ki mu sicer zaupate na poslovnem področju malce ponagaja, vendar boste kljub temu uspešni in pripravljeni na številne nove podvige.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Pes

Napetosti in možnost konfliktov: Zmaj

Ljubezen in strast: Mačka

Bivol

V jesenskem obdobju vas bo mikalo potovanje, ki je drugačne narave. Zberite pogum in pojdite. Morda boste v drugem okolju lažje razmislili in se odločili. V obdobju, ki je pred vami, se vam lahko zgodi, da boste zaradi vpliva partnerjevih neustreznih pripomb čustveno nekoliko nestabilni. Ustavite se in prisluhnite tudi drugi strani saj boste situacijo tako veliko lažje rešili. Obveznosti vas bodo počakale in do konca novembra se vam bodo zadeve sestavile v pravi smeri, kljub temu da imate že nekaj časa občutek, da se nič ne premika, tako kot bi se moralo.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Petelin

Napetosti in možnost konfliktov: Koza

Ljubezen in strast: Podgana

Tiger

Začetek jeseni bo poln nemira. Ne bodite tako zadržani, kar se tiče čustvenih zadev. Tisti, ki ste v vezi se boste z partnerjem veliko pogovarjali o skupnih stvareh. Na dan lahko pridejo skrivnosti, ker se boste težko zadrževali. Ker boste samozavestni in prepričani v svoj prav, vam bodo vse zadeve nekoliko lažje, kot v preteklem obdobju. Na poslovnem področju vam bo uspelo sestaviti zadeve, ki so se vam zdele nemogoče in se soočiti tudi z opravili, ki bodo od vas zahtevala prilagajanje. Na ljubezenskem področju vam bo veliko lažje v mesecu novembru, ko bo vse skupaj bolj pestro.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Merjasec

Napetosti in možnost konfliktov: Petelin

Ljubezen in strast: Konj

Mačka

V začetku jesenskega obdobja boste polni energije. Ker ste na poslovnem področju uspešni, se vam povečujejo tudi ambicije. Pazite na to v kakšnih krogih se gibljete. Na področju čustev bo sproščeno vzdušje prisotno v mesecu oktobru, takrat se boste tudi sposobni postaviti zase na ustrezen način. Razmišljali pa boste tudi o poglobitvi odnosa, ki vas obremenjuje. Spremenili boste svoj stil, poskušali boste biti še bolj vpadljivi. To vas lahko drago stane, še posebej če se nahajate v resni vezi. Delo vam v jeseni ne bo povzročalo večjih težav.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Petelin

Napetosti in možnost konfliktov: Konj

Ljubezen in strast: Koza

Zmaj

Začetek jesenskega obdobja ne bo ravno po vaših merilih. Včasih se vam bo zazdelo, da prihajate iz drugega planeta. V mesecu oktobru boste ugotovili, da premalo časa posvetite čustvom in partnerju, če ga imate. Delo bo bolj monotono, saj vanj ne boste vlagali pretirane energije. V novembru se boste končno malce umirili. Posvetili se boste učenju, ki ste ga v zadnjem obdobju zanemarili. Še posebej v drugi polovici novembra, ko vam bo nekdo naklonjen, lahko dosežete čudovite rezultate. Ljubezen bo dobila povsem novo podobo, takšno, ki vam bo pisana na kožo.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Opica

Napetosti in možnost konfliktov: Pes

Ljubezen in strast: Merjasec

Kača

Mesec oktober in november bosta za vas na čustvenem področju nekoliko nestabilna. Zahtevajte na ustrezen način več pozornosti in dobili jo boste. Proti koncu jeseni bo vse drugače, sprememba vam narekuje pravo pot, kjer se boste veliko boljše počutili. Situacija, ki vam ne bo najbolj pisana na kožo, se lahko loti vašega nemira, povezanega z željami na čustvenem področju. V jesenskem obdobju boste deležni vznemirljivih priložnosti. Najboljše rezultate pričakujte tam, kjer ste jih gradili že nekaj časa, vendar žal brez pravega uspeha. Sedaj boste bolj sigurni vase in v svoje odločitve.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Konj

Napetosti in možnost konfliktov: Bivol

Ljubezen in strast: Merjasec

Konj

Ko boste vstopili v jesen, se boste nekoliko zamislili. Razdvojenost na čustvenem področju vas bo še naprej spremljala. Še posebej v drugi polovici oktobra, ko vas bo težko ustaviti. Želeli si boste biti v družbi in se zabavati na vse možne načine. Na poslovnem področju vas čakajo v jesenskih mesecih zelo ugodne in donosne rešitve. Lahko se odločite za dolgoročen projekt, ki bo dobil pravo obliko šele takrat, ko se boste vi odločili, da je dovolj zrel. S prijatelji boste konec jesenskega obdobja težko našli skupni jezik, saj bo vaša vizija popolnoma drugačna od njihove, kljub temu pa se poskusite malce zadržati.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Pes

Napetosti in možnost konfliktov: Opica

Ljubezen in strast: Kača

Koza

V jesensko obdobje boste stopili neodločni. Bodite pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem obdobju, predvsem pa stojte za svojimi besedami in dejanji. Aktivnosti povezane s potovanji ali izobrazbo, bodo povzročile nekaj stresa. Pričakujte informacijo, ki vas bo presenetila! V poznem jesenskem obdobju boste vedno bolj utrujeni, pazite, ker vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Naj bodo vaši odgovori bolj kratki in jedrnati, s tem boste več dosegli. Na ljubezenskem področju si boste končno izborili kar si želite že dlje časa.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Merjasec

Napetosti in možnost konfliktov: Kača

Ljubezen in strast: Pes

Opica

Nekaj nejasnosti bo na začetku jesenskega obdobja vezanih na poslovno področje, kjer bo nekoliko napeto stanje. Zresnili se boste in poskušali čim več zaslužiti. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste sprememb, ki pa si jih boste morali pričarati sami. November vam bo veliko bolj naklonjen. Iskren pogovor s prijateljem vam bo olajšal marsikatero situacijo in vas pripeljali do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti na pravi način. Če ste imeli težave z brati ali sestrami, jih boste jeseni razčistili in morda celo rešili na ustrezen način.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Zmaj

Napetosti in možnost konfliktov: Mačka

Ljubezen in strast: Tiger

Petelin

Začetek jeseni ne bo najbolj prijeten. Poplačati boste morali dolgove, ki ste si jih nakopali v preteklem obdobju. Nekdo vam bo sicer priskočil na pomoč, vendar se boste morali znajti sami. V novembru se bo vse skupaj razjasnilo, zadihali boste. Zaslužili boste dovolj, tudi čustva bodo vznemirljiva. Jesen vas usmerja v poslovne zadeve, s katerimi ste bili dlje časa v zaostanku. Veliko časa boste preživeli na delovnem mestu. Tudi na čustvenem področju vas čaka podobna zgodba. Pri nasprotnem spolu boste zelo zaželeni in s svojo simpatičnostjo se boste vtisnili v misli številnih ljudi.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Bivol

Napetosti in možnost konfliktov: Merjasec

Ljubezen in strast: Mačka

Pes

Energije imate dovolj, da postorite stvari, s katerimi odlašate že dlje časa. Tisti, ki ste samski, vam bo začetek jeseni zelo naklonjen, še posebej če imate željo po novih poznanstvih in novih razmerjih. Finance vam bodo povzročale manjše preglavice, zato ne zapravljajte preveč. Vezani boste zelo zadovoljni v objemu svojega partnerja. Jesen vam z naklonjenimi energijami prinaša tudi nekaj nestabilnosti. Nehajte se oklepati stare zgodbe, raje se usmerite v novo, ki vas čaka že za vogalom, le odločiti se boste morali počasi, kaj si v resnici sploh želite.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Podgana

Napetosti in možnost konfliktov: Petelin

Ljubezen in strast: Bivol

Merjasec

V jesenskem obdobju se boste počutili, kot da ste zvezani z vrvjo. Vaša nedovršena komunikacija vas bo v mesecu oktobru nekoliko zavirala. Probleme vam bodo povzročale tudi nerešene finance. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate na boljši čas. V novembru boste zajadrali v boljše počutje. Pojavila se bo simpatija, ki lahko vaše življenje postavi na glavo, v pozitivnem smislu. Varujte se navideznih konfliktov, ki lahko še povečajo vašo agresivnost. Poskusite vse kar boste reševali, reševati bolj umirjeno.

Pozitivno ujemanje v tem obdobju: Tiger

Napetosti in možnost konfliktov: Petelin

Ljubezen in strast: Opica

Preberite si še: