Še zadnja super in polna luna tega leta

Čeprav je minil komaj mesec od zadnje in največje super lune tega stoletja, nas tokrat čaka še ena – zadnja v letu 2016. Izkoristimo jo!

Še zadnja super in polna luna tega leta (foto: profimedia) profimedia
11. 12. 2016

Malo pred polno luno v sredo, 14. decembra ponoči (ob 01.05) bo luna najbljižje Zemlji v tem mesecu in sicer 358 462 kilometrov stran, zato takšno luno imenujemo super luna.

V sredo, 14. decembra pa prav tako nastopi polna luna.

Hkrati bo na isti večer (13. december zvečer in 14. december zjutraj) tudi meteorski dež Geminidi, ki se na nebu pojavi vsako leto decembra, a bo zaradi svetlobe polne lune slabše viden. Poskusite vseeno pogledati v nebo in občudovati polno luno, morda se vam hkrati nasmehne še sreča v obliki utrinka. 

Čeprav se zdi, da so super lune zadnje čase pogoste, bomo v letu 2017 priča samo eni super luni in sicer 3. decembra.

Super in polna luna vam bo pomagala, da uspešno zaključite to leto in opustite, kar je potrebno, če želite seveda. Njene podpirjajoče energije velja izkoristiti. 

Privoščite si čas zase, za premislek, kaj si želite, da bi spremenili in pozdravili ter česar ne želite nesti v naslednje leto? Kaj bi radi spremenili v odnosih, v vašem odzivanju in razmišljanju? Čarovnice so na polno luno čarale pozitivne uroke, saj je to idealni čas za manifestacijo pozitivnih sprememb. Bodite čarovniki in čarovnice svojih življenj! 

Energije in učinke polne lune občutimo približno 5 dni; 2 dni pred in 2 dni po njej, lahko pa tudi več.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri