Šele ko se zgodi "premik" v glavi, se lahko zgodijo nove stvari

Astro napoved za današnji dan. 

Šele ko se zgodi "premik" v glavi, se lahko zgodijo nove stvari (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
11. 6. 2020

Četrtek, 11. junij 2020

Luna je do 11.31 v Vodnarju, potem se pa prestavi v čustvene Ribice.

Danes je dobro, če prisluhnemo intuiciji. Velika možnost je, da vidimo in slišimo tisto, kar nam je bilo kar nekaj časa pred očmi, pa kot, da je šlo mimo nas.

Danes nas lahko intuitivno povleče nekam ali v nekaj, kjer smo že bili, z namenom, da dojamemo resnico oz. realno sliko. A koliko realnosti želimo dejansko videti in sprejeti, je odvisno od nas samih. 

Dokler se stare zamere in jeze ne zaključijo v popolnosti, napredek v odnosih ali v nekih novih korakih ni mogoč, ker se znova in znova zadeve vrnejo na stare tirnice. Torej, ko je narejen "premik" v glavi in odločitev, ki se je tudi držimo, šele takrat se lahko zgodijo novi koraki, energije, dejanja in pa notranji mir.

Današnji dan nosi v sebi razčiščevanje zadev, kot da bi se želeli rešiti neke megle in dojeti neko bistvo.

Informacije bodo iz vseh strani, veliko tudi netočnih in nepreverjenih. Tisto, kar te zanima, obvezno preveri. Če želiš vedeti, ali nekaj deluje, to obvezno preizkusi.

Tisto, kar potrebuješ, je znotraj tebe, samo dovoliti si moraš, da izstopi na površje , nato pa s kančkom poguma še preizkusiti.

Ni lahkotno, če so se strahovi kopičili, a je potrebno prestopiti prag, sicer se zavrtiš v krogu stresa, nezadovoljstva in nepotrebnih dodatnih lekcij, ki ti jemljejo energijo.

Če začutiš malce več zaspanosti, lenobnosti ali trenutek "nič se mi ne da ", potem je čas za počitek, da kasneje lahko stopiš v korake. Če čutiš akcijo, potem pa le pojdi...

Sonja Šmit

Za dogovor o osebnih smernicah in kaj ti nosi 2020 pa me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo