Mlaj in mrk (11. 8.) - Na kaj moramo biti danes pozorni?

Preberite si napoved za današnji dan astrologinje Sonje Šmit. 

Mlaj in mrk (11. 8.) - Na kaj moramo biti danes pozorni? (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
11. 8. 2018

Sobota, 11. 8. 2018

Ker je veliko planetov retrogradnih, se stvari v tem času osvetlijo bolj počasi, zato karkoli bi želeli počeli novega na ta mlaj, počakajte. Počakajte do 19. avgusta, ko se Merkur ponovno prične gibati direktno. Medtem pa regenerijajte svoje telo, misli in želje, saj bo jesen planetarno pripravljena za akcijo. Bodite tudi vi.
Marsikoga bo takrat pognalo v novo avanturo svojega življenja. Nekatere poslovno, druge čustveno, nekdo pa bo samo dodal svojemu življenju začimbo, ki je še manjkala, da bi se počutje in notranja radost prebudila v vsej svoji polnosti. 

Današnji dan pa opozarja na previdnost v prometu, pa z otroci in z resnico. Marsikomu se bo zatikalo. Tudi tehnika danes lahko ponori, saj sta tako Merkur kot tudi Mars povezana z današnjim mlajem in mrkom. Previdno tudi z ostrimi predmeti, s traktorji, z motorji, pa v ovinkih in pri vzvratnem speljevanju iz parkirišča... 
S kupovanji nepremičnin in avtomobilov počakajte še teden dni, naj se ta planet obrne. Enako velja za pogodbe; če ni nujno, ne podpisujte ničesar v teh dneh. Prestavite na kasneje.
No, pa še nekaj je povezano s tem mrkom. Marsikatera resnica bo prihrumela na površje. Nekomu se lahko odprejo obzorja zavesti, nekomu pa "mrkne" od začudenja, da nečesa ni videl v pravi luči. Razkrivanje je lahko boleče, a le prvi trenutek, nato nastopi osvobajanje. 
Če želite naprej z radostjo, potem pogumno poglejte svojim strahovom v oči. Raziščite okoliščine, ne zapirajte vrat, ki so vam kazala pravo pot, čeprav vam tista pot takrat ni ustrezala.
Zaključuje se letošnji ciklus mrkov. Glejte, da vam ne "mrkne", ampak da se vam osvetli. Če ste začenjali karkoli novega v začetku leta, se vam je v vmesnem času (april, maj) že pokazala prava pot. Če ste takrat prisluhnili svoji intuiciji in nagonu, je pred vam obdobje odpiranja "Zlatih vrat Obilja" in notranjega miru. V nasprotnem vas zelo premetava sem in tja (do konca leta), saj se mora resnica sestaviti v okvir prave slike. 

Prijetno soboto želim vsem skupaj. "Mrknilo" bo okol 11. ure, učinki pa bodo intenzivno trajali še naslednjih 3 mesece.
Sončni mrk bo viden na severnem delu, Kanada, Grenlandija, Antartika, Rusija, Japonska... Občutili pa ga bomo vsi; še posebej levi, vodnarji, biki, škorpijoni in tisti, ki imate v teh znakih okoli 18 stopinje kakšen planet ali ascedent - podznak v teh znakih.
Juhu, pa pojdemo! Kam? Kamorkoli. Najprej v sebe, nato na pot novih korakov, izzivov in potovanj.

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)