Tukaj je spontano in razigrano OBDOBJE DVOJČKOV

Z današnjim prehodom Sonca v znamenje dvojčkov bo večji poudarek na živahni komunikaciji in prijaznem delovanju.

Tukaj je spontano in razigrano OBDOBJE DVOJČKOV (foto: shutterstock) shutterstock
21. 5. 2022

Energija dvojčkov, ki bo prisotna od 21. maja do 21. junija, je spremenljiva energija, zato boste delovali hitro in malce nepremišljeno. Vse bo nekoliko lažje, čutili boste lahkotno energijo, žal pa se boste težje kot v obdobju bika izognili površnosti. Moč besed bo dobila pravi zagon, zato je čas idealen za prodajo, trženje, odnose z javnostjo in politiko, pravzaprav za vsako področje življenja ali poslovanja, kjer je treba nekoga prepričati. Podatki, raziskave in priljubljene novice bodo prava poslastica.

V negativnem smislu lahko primanjkuje iskrenosti, zato je pomembno, da v tem obdobju poiščete dokaze za zadeve, ki jih slišite. Prihaja veliko priložnosti za zabavo, druženje in spoznavanje novih prijateljstev. To je odličen čas tudi za učenje in izobraževanje, saj je energija tega zračnega znamenja intelektualno usmerjena in radovedna.

Mladostno obdobje, običajno z veliko dogajanja

Vpliv vam lahko olajša iskanje, če ne smešne, pa vsaj najsvetlejše strani trenutne situacije. Delovali boste modro, vedno pripravljeni na dobro debato. Ideje bodo podprte z logiko. S preračunljivim umom boste zelo uspešni na finančnem področju, znali boste zaslužiti, vendar zaradi nepremišljenosti tudi hitro zapraviti.

Poudarjen bo liberalen odnos, prav tako boste skromni, pošteni in iskreni. Lastnosti, ki opisujejo vpliv so: sproščenost, radovednost, očarljivost in prilagodljivost. V odnose boste vnašali tudi razburjenje, odprte pogovore in zabavno, živahno energijo. 

Osredotočali se boste na raziskovanje najrazličnejših možnosti, spogledovanje skozi neskončne pogovore in potem, ko bo vašo pozornost pritegnil nekdo, ki vas duševno spodbuja, se boste končno umirili. Pogosto boste želeli na glas izraziti svoje želje, ter jih če bo na drugi stani zanimanje tudi udejanjiti. Potrebovali boste določen prostor, da rastete, omejitev in nadzora tokrat ne boste prenašali. Zavedali se boste, da je svet ogromen in poln neskončnih stvari ter možnosti.

Zlahka boste preklapljali med načini razmišljanja in občutkov. Takoj se boste odzivali, brez analiziranja in pomislekov, v upanju, da se vam bo vse skupaj zavrtelo v pravo smer. Potrebovali boste fleksibilnost, svobodo in izbiro, da nenehno krožite. Vsestranskost in prilagodljivost bosta ključna nota, ko se boste pomikali iz ene situacije v drugo. Potreba po raznolikosti vas vodi v to, da si boste zaželeli sprememb, nadgradnje. Preveč izbire lahko povzroči preobremenjenost in na koncu lahko pridete do spoznanja, da je manj več.

S poudarkom na vsem, kar je intelektualno, bo čustvena plat življenja pogosto manj izrazita. Izogibali se boste zapletenosti in težkim globokim, čustvenim prizorom. Nejasno stanje lahko privede do konfliktov znotraj sebe, pa tudi v odnosih. Prepoznavanje vrednosti občutkov postaja zelo pomembna sestavina učinkovite komunikacije.

Vpliv Sonca v dvojčkih prebuja vašo radovednost do ljudi in krajev okoli vas ter odpira um novim perspektivam in možnostim. Omogoča vam, da se odklopite od svojih čustev in pričakovanj z namenom, da zaznate resničnost tega, kar se dogaja v vas in okoli vas. 

Stremeli boste k temu, da absorbirate čim več informacij. Z razmišljanjem, branjem, govorjenjem, pisanjem, učenjem in poučevanjem vam vpliv omogoča razširitev znanja in razumevanja vašega mesta v svetu. Preveč boste mentalno aktivni, da bi mirno sedeli in delali samo eno stvar. Ne bodite preveč strogi do sebe, če se boste težko osredotočali. 

Sonce v Dvojčkih bo okrepilo vaš um, včasih vas tako spodbudi k razmišljanju in analizi, da lahko dosežete točko tesnobe. Če se to zgodi, poskusite s sproščujočimi dejavnostmi, kot so joga, meditacija ali samo gledanje televizijskih programov ob katerih ni potrebno razmišljati. Tokrat ne bo nič bolj dolgočasnega kot rutina. 

Pripravil: Horoskop.si

Preberite si še: Moški v teh astroloških znamenjih so najbolj očarljivi