Sreda (7. 11.) - Lunin mlaj zdravi bolečine

Astro napoved za današnji dan.

Sreda (7. 11.) - Lunin mlaj zdravi bolečine (foto: profimedia) profimedia
7. 11. 2018

Sreda, 7. november 

Kako opisati današnji dan? Težko v enem stavku... 
Uran se je premaknil nazaj v Ovna. Razmislite o zadnjih sedmih letih, kaj je tisto, česar nisite dokončali? Nekaj pomembnega, nekaj, kar vam je prinašalo dobro in  vam hkrati dajalo svobodo. Nekaj je za dokončati oz. za začeti, kar si želite pri sebi spremeniti. Zdaj imate priložnost to narediti! Še posebej do marca 2019. Nekomu je to opustiti kajenje, drugemu dieta, nekomu poskrbeti za zdravje, marsikomu neka pot oz. potovanje. Skratka nekaj, kar vas na nek način osvobaja.
Po drugi strani se z današnjim dnem prestavita Lunina vozla/karma in premostitev karme na področje dom, družina, materinstvo, odnos do mame, staršev nasploh, in pa delo, služba, nepremičnina... Na teh področjih lahko pride do intenzivnih sprememb. 
Na vse to pa imamo še "turbo" Lunin Mlaj, ki ga večina zelo močno čuti. Še posebej pri težavah s spanjem. Lahko imate povečano potrebo po počitku in zelo žive sanje. Morda se zdi, da se nič ne izpeljuje tako kot bi se moralo, a v bistvu se.

Mlaj imamo v Škorpijonu in ta Mlaj je eden najbolj zdravilnih v tem letu, saj zdravi bolečine, ki so se dolga leta kopičila in shranjevala nekje globoko v telesu. Zdaj butajo na površino preko dogodka ali pa preko končnega zavedanja, da je bilo dovolj. 

Pojavi se lahko želja po spremembi službe. Močan dejavnik pa je tudi regeneracija telesa preko operacij, nekomu preko posta, marsikomu preko spremembe načina prehranjevanja. 
Skratka, trenutno so na sporedu: delo na sebi, spuščanje zamer, občutkov krivde, ki so tesno povezani z zdravjem. 
Regeneracija je na pohodu, zagrabite jo za boljše počutje in za boljši jutri. 
Luna pa gunca v Škorpijonu cel dan in s planeti dela danes samo en objem in to z Neptunom. Nekomu lahko malce zamegli pogled, nekoga malo čustveno stresa.

Pazite na torbico, ključe, poglejte, če je plin zaprt, ali deluje vodovod in elektrika. V zdravstvenem smislu pa današnji dan vpliva na vse, kar je povezano s hormoni, urinarnim trakom - ledvica, mehur, prostata ... Previdno tudi s hrano, da ji ni potekel potekel rok. Lahko pa vas zmoti samo nekaj, kar danes želodčku ne paše. Prisluhnite telesu.
Glede na Mlaj, ki se dovrši ob 17.00, je previdnost v prometu in pa tudi z besedami zelo priporočljiva. 
Danes lahko zaključujete, jutri in petek pa delate nove korake. 
Danes so zelo močne terapije, regresije, meditacije, uvidi... Intuicija in telepatija delujeta na polno, kreativnost tudi.  
Deluje pa tudi soočanje s samim seboj, kaj vam paše in kaj ne. Strahovi se fantastično spuščajo v teh dneh. Zagrabite jih do konca in naj poletijo v svetlobo. Gremo naprej z odločnostjo in brez zakoreninjenih strahov, ki delajo samo zgago.
Srečno, dragi človek. Naj te spremlja radost v razmišljanju, ljubezen v srcu in naj se vsem skupaj usuje obilje dobrih priložnosti. 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: