Tedenski horoskop od 17. do 23. 8. 2020

Preberite, kaj so vam zvezde namenile v tem tednu.

Tedenski horoskop od 17. do 23. 8. 2020 (foto: Unsplash.com) Unsplash.com
16. 8. 2020

OVEN

V prvih dneh tedna bodo dogodki zunaj običajnega in pripravljeni boste na vse, kljub temu pa bodite malce bolj previdni na izrečene besede. Privoščite si z vplivom Mlaja nekaj več razvedrila in uživanja. Bodite zadovoljni s tem, kar imate, in ne pretiravajte v svojih pričakovanjih. Za razburjenje, ki ga boste v soboto povzročali, boste krivi sami. Ležerno boste izpolnjevali svoje obveznosti, ne bo se vam mudilo, vendar se s tem ne boste obremenjevali.

BIK

Uresničila se vam bo nenavadna želja po kateri že dolgo hrepenite, vendar bodite malo bolj potrpežljivi. Pripravljeni boste tvegati vse, saj boste vedeli, da ste v nečem najboljši. Svoje poslovne ambicije boste spretno zadovoljevali, dokončajte, kar ste začeli. Ne pustite, da bi vas kaj odvrnilo od začrtane smeri. Vsi vaši načrti se bodo vrteli okoli denarja, vztrajnost se vam bo obrestovala. Čas je nadvse primeren tudi za izterjavo dolgov. Brez naglice se boste prerinili v ospredje.

DVOJČKA

Ne bodite nervozni, ko boste dvomili vase in v svoje sposobnosti, saj vas bo nekdo ves čas ocenjeval. Nekdo od znancev vas bo presenetil s svojo simpatičnostjo in zanimivim predlogom. Ni izključeno, da si zaželite naslednjega koraka. Preprosto naredite to, kar trenutno zahtevajo od vas dogodki in uživajte v drobnih malenkostih. Vse boste v soboto in nedeljo reševali skozi prijateljski pristop, kar bo pozitivno vplivalo na odnose.

RAK

Ne morete se še preudarno odločiti, zato raje še malce počakajte. Nič ni naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo na osebnem področju zadovoljila. Od srede dalje boste zelo ambiciozni, četrtek bo izzivalen, zgodile se bodo pomembne stvari na področju ljubezenskih odnosov, končno boste začutili nekaj več.  V nedeljo boste hrepeneli po nežnosti in globokih pogovorih, kar lahko partnerja malce vznemiri, zato se izognite konfliktom.

LEV

Zaradi zanimivega vpliva planetov se boste lahko zanesli na svoje pogajalske spretnosti. Obetate si lahko tudi precejšen napredek. Večino poslov boste uspešno sklenili. Sedaj je čas, da premagate blokade, ki ste jih bili z zadnjem obdobju deležni. Čaka vas veliko dela, kar pomeni, da boste tudi veliko odsotni z doma. Čeprav vas razumejo, lahko večkrat poveste, da cenite njihovo ljubezen in podporo. Imeli boste priložnost, da pokažete, kaj znate in dobro jo boste izkoristili.

DEVICA

Z nepravo besedo ob nepravem času si lahko v prvih dneh tedna naredite veliko škode. Z iskrenim opravičilom boste morda celo rešili nesporazum. Vaši podjetnosti kar ne bo videti konca, zato se vam bo kar samo smejalo, ko boste videli rasti svoj kupček denarja. A tako kot se nekje dobiva, se lahko drugje izgublja. Razmišljali boste predvsem s svojo glavo. V petek ne bodite preveč egocentrični in sodelavce presenetite s prijazno uslugo. Ni pomembno, če vam jo bodo vrnili. 

TEHTNICA

Ne bodite nervozni, saj se bo vse skupaj odvijalo v lepih energijah, ki vas bodo iz trenutka v trenutek znova presenečale in vas popeljale v še lepši čas, poln nežnosti in romantičnih podvigov. Samski se boste v četrtek strastno prebudili. V nedeljo prihaja obilo srčnih trenutkov, prežetih z razigranostjo. Končno se bodo uredile zadeve, povezane s področjem čustev, ki so vas že nekaj časa obremenjevale. Samozavest vam bo tokrat v pomoč.

ŠKORPIJON

Glede pomembnih odločitev počakajte do sredine tedna, ko vas bo prebudila energija Mlaja. Proti koncu tedna vas bosta verjetno prijetno presenetili domiselnost in domišljija nekoga, ki ga sicer že dolgo poznate, a ne po tej plati. Globoke spremembe, ki jih že dlje časa nosite v sebi, se bodo končno uresničile. V družbi boste preveč razglabljali o svojih delovnih idejah in dosežkih. Pazite, ker mnogi preprosto ne pridejo do besede. 

STRELEC

Nič hudega, če boste v prvih dneh tedna več dajali kot dobili, saj vas bo tudi to osrečilo. Ko boste vi kaj potrebovali, pa bosta hitro zamenjala vlogi. Usmerite se le na tisto, kar dobro poznate. Srčne zvezde vas sicer spodbujajo, da bi več tvegali, vseeno pa se še predobro spominjate nedavnih izkušenj, zato zagotovo ne boste zaletavi. Hitrosti vam v zadnjih dneh tedna ne bo primanjkovalo, na bistva se boste pa težko osredotočali. Ljubezenske zvezde bodo malce zmedene.

KOZOROG

Potrebujete samo pogum in manjši korak, s katerim lahko prodrete. V ljubezni poskusite zaščititi tisto, kar ste že dosegli. Odločili ste se pravilno, zato lahko pogumno nadaljujete, brez kančka slabe vesti. Če se boste na pravi način soočali z zoprnimi situacijami, se vam obeta napredek na osebnem področju ter zadovoljstvo. Pripravljeni boste tudi na nove začetke. Primanjkovalo vam bo le direktnosti pri sporazumevanju, vendar boste zato pripravljeni pokazati bistvo.

VODNAR

Uspešni boste ravno zaradi tega, ker razmišljate z lastno glavo in se ne ozirate na malenkosti, zato se čim prej vrnite k svojemu načinu delovanja. Nasprotno pa lahko v ljubezni dosežete več, če boste tolerantni do potreb ljubljene osebe. Nekaj vas preveč spominja na preteklost in zato boste bolj previdni. Zaupajte bližnjim, pazite glede stroškov, preverite, kaj ste se dogovorili v službi. Vedno izgubite kompas, če razmišljate, kako bi ustregli vsem, zato tokrat raje ustrezite sebi. 

RIBI

Lahko ste zadovoljni, saj vaša pot v tem tednu ne bo drzna, ampak predvsem zanesljiva in mirna. Sigurni boste vase, zato sledite svojemu občutku, tudi na področju dela. Pomembno bo, da konec tedna ne zapravljate preveč denarja, saj niste tako močni, kot kažete. Pravzaprav vas bo strah, da drugi ne bi razkrili, kje ste najšibkejši. Vse bo lažje, če boste ostali sproščeni, saj je čas, da popravite zamujeno in se osredotočite na obveznosti, ki vas čakajo v prihajajočem obdobju.

Pripravil: Horoskop.si

Preberite še: