TO bo najboljši dan v tednu za vaše astroznamenje

Preverite, kateri dan v tem tednu bo za vas najboljši.

TO bo najboljši dan v tednu za vaše astroznamenje (foto: Profimedia) Profimedia
4. 7. 2022

Oven: sreda. 6. julij

Luna v tehtnici vam bo omogočila, da v svojem življenju najdete ravnovesje - nekaj, s čimer se že dolgo borite. Pogosto podležete mnenju okolice, s čimer ne morete doseči ravnovesja. V sredo pa boste čutili boste navdih, da delujete v skladu s tistim, kar se skriva globoko v vas.

Bik: torek, 5. julij

Mars, planet akcije, ambicij in strasti, danes vstopi v vaše znamenje in takoj spremeni vašo energijo. Pomaga vam, da se izpostavite in ustvarite svojo srečo. Lahko premagate ovire in vidite pot, ki je doslej niste. To je začetek obdobja, ko boste neustavljivi, zato ta dan premišljeno uporabite sebi v prid.

Dvojčka: ponedeljek, 4. julij

Palas, asteroid, ki upravlja notranjo modrost in sposobnost, da se borite za tisto, kar vam je najpomembnejše, se premakne v vaše znamenje. Zaradi tega boste čutili globoko povezanost z lastnimi prepričanji in lažje boste zagovarjali sebe. Čas je, da se usmerite k svojim ciljem in verjamete vase.

Rak: torek, 5. julij

Merkur, vladar notranjih misli in sposobnosti, da jih odkrito izrazite drugim, se v torek premika v vaše znamenje. Omogoči vam jasno sliko na čustvenem področju. Za vas je tisto, kar čutite zelo povezano s tem, kdo ste, zato je čas, da preživite čas s seboj in ugotovite, kaj je vaša resnica.

Lev: sreda, 6. julij

Ko si dovolite začutiti lastno resnico in ne le misliti nanjo, se osvobodite blokad, ki jih nosite. Luna v tehtnici vam pomaga, da postanete bolj varni v svoji resnici, kar pomeni, da ne boste potrebovali potrditve od drugih. Stopite v stik s svojimi občutki in dobili boste odgovore, po katerih že nekaj časa hrepenite.

Devica: ponedeljek, 4. julij

Luna v devici bo osvetlila teme, ki ste se jim v zadnjem času poskušali izogniti. To je lahko nekaj, kar se ni izšlo ali je v vas vzbudilo občutke neuspeha. Ne pozabite: samo zato, ker se je nekaj izšlo drugače, kot ste mislili, še ne pomeni, da vam ni uspelo. V svoji izkušnji poiščite lekcije, ki vam bodo prišle prav v bodoče.

Tehtnica: sreda, 6. julij

Srečali se boste z luno v vašem znamenju, ki vas bo spodbudila, da nehate živeti v preteklosti. Že dlje časa hrepenite po spremembah, danes pa je čas, da se proti njim premaknite. Sledite svojim občutkom in pokažite sebi ter vesolju, da ste resnično pripravljeni na to, kar si želite.

Škorpijon: sobota, 9. julij

V soboto se luna pomakne v vaše znamenje. To je lahko odličen čas, da se uskladite s svojimi pristnimi vrednotami ter se osvobodite vsega, kar ni v skladu z vašo notranjostjo. Poskrbite, da ne boste nikoli več žrtvovali svojih občutkov za udobje nekoga drugega.

Strelec: nedelja, 10. julij

Luna v strelcu vam omogoča, da se povežete z lastno resnico. Vsi občutki, ki jih občutite, vas usmerjajo proti življenju, ki si ga resnično želite. Ko jih sprejmete in jim sledite, vam bo življenje namenilo nepozabne priložnosti, o katerih si prej ne bi upali niti sanjati.

Kozorog: sreda, 6. julij

Luna v tehtnici vpliva predvsem na vašo kariero. Prepričajte se, da ne ostajate v položaju, ki vas ne izpolnjuje samo zaradi straha, da ne boste dobili nič boljšega. Vedno vam je na voljo nekaj bolj izpolnjujočega, vendar morate za to najprej ustvariti prostor. Ne bojte se sprejeti nove službe ali se celo obrniti na nadrejenega glede napredovanja. 

Vodnar: torek, 5. julij

Mars v biku vam prinaša nov val ustvarjalnosti. Morda je čas, da postanete bolj ustvarjalni glede tega, kako dobiti nove vire dohodka, ali pa je čas, da izkoristite ugodnosti tega in prenovite svoj življenjski prostor. Pomembno pa je, da pri vseh odločitvah delujete skladno s sabo.

Ribi: četrtek, 7. julij

Vesta, asteroid, ki upravlja duhovnost, dom in družino, se na ta dan premakne v vaše znamenje. Razmislite, koga imate okoli sebe in koliko so vaši odnosi skladni s tem, kar potrebuje vaša notranjost. Obenem pa izkoristite nove priložnosti, tudi če vas popeljejo na popolnoma drugačno pot, kot ste si predstavljali.