Torek (2. 10.) - Prečistite prostore in odvrzite zamere

Kaj nam prinaša današnji dan? 

Torek (2. 10.) - Prečistite prostore in odvrzite zamere (foto: unsplash) unsplash
2. 10. 2018

Napoved za torek, 2. 10. 2018

Luna se ziblje v Raku že celo noč in "gunca". Prebuja čustva in občutke, želi si toplih besed in nežnih objemov.  
Zadnji krajec danes govori, da se nekaj zaključuje; odnos, dogodek ali pa samo čiščenje nečesa.
Danes je zato dobro prečistiti prostore, pisarne, spalnice, kuhinje, shrambe, kopalnice, kristale... Vsaj nekaj od tega. Naj zadiši po svežini.
Je tudi dober dan oz. dva za trgovanje z nepremičninami, za dediščine, za sodelovanje z bankami ter za zaključevanje poslov.

Marsikoga lahko danes povleče nekam k vodi; k jezeru ali morju. Ali pa si samo privoščite dobro kopel za noge ali celo telo, kar bo delovala zelo sproščujoče, kot da bi se višek bremen odplaknili z ramen in hrbta. Danes vas lahko potegne tudi v zelišča in dobre čajčke, ki bodo poživili duha in dušo. 
No, nekoga lahko ponesejo čustva in spomini, lahko se utrne tudi kakšna solzica. To je tudi simbolika Lune v Raku.
Glede na položaj Lune, ki je tokom dneva nasproti Saturna, pa se ne zatikajte v razprave, vsaj ne z ženskami. Raje modro prisluhnite, včasih modrost leži tam, kjer jo najmanj pričakujete; za ovinkom ali preko osebe, ki vam je popolnoma neznana.
Danes je dan, ko se je dobro prepustiti intuiciji. Naj duša zapoje in zapleše. Dober dan je za glasbo in glasbene povezave. Prisluhnite sporočilu v pesmi, ki vas danes pritegne.
Odvrzite zamere! Zaustavljajo vas, še mislite si ne, kako in koliko. Bolečina, ki ste jo začutili ob nekem dogodku naj se zlije v solze, ne v zamero. Žalovanje je naravni proces . Zamera pa se v celicah kopiči in ovira pretok energije. 
Naj se vam usuje obilje dobrega. Danes, jutri, vsak dan.

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo.)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri