Torek (28. 8) - Vrh preporoda

Astro napoved za današnji dan astrologinje Sonje Šmit. 

Torek (28. 8) - Vrh preporoda (foto: unsplash) unsplash
28. 8. 2018

Torek, 28. 8. 2018
Dan pred nami predstavlja vrh preporoda. Polne lune v Ribah je konec, čez mesec dni pa nas čaka polna luna v Ovnu.
Luna se danes do popoldneva še ziblje v Ribicah, nato pa se prestavi v Ovna. Aktivna je že od polnoči dalje. Marsikdo je lahko imel zelo žive sanje. Tudi voda iz telesa močneje odvaja - ni zatečenih nog, rok ali še česa, kot je imel kdo morda v zadnjih nekaj dnevih. 
Venera s "čudnim objemom" do Plutona dela še malce drame v odnosih, kjer je lahko prežeto z globinskimi strahovi pred preživetjem ali občutkom popolne ne-varnosti. Prišel je čas, ko je pri sebi potrebno počistiti ta del. Brez kazanja krivde na druge in tu je največji VRH PREPORODA.
Kadar ustvarjaš, delaš nove korake, ljubiš, kuhaš, potuješ, gradiš ... Ne moreš drugega kriviti za nekaj, kar se tebi ne izteka, ker imaš nekaj neprečiščeno v sebi ali ker nisi v svojem občutku varnosti ali v občutku zaupanja. Vprašaj se, dragi človek, čemu ne zaupaš? Kaj te dela nemirnega in zakaj imaš potrebo po tem, da krivdo vališ na drugega?
Jesen bo zaznamovana s soočanjem z realnostjo; česa ne želiš videt ali slišati. Ali res vidiš vse jasno ali samo tisto, kar tebi paše?
Vrh preporoda je pred nami, "turbo ozaveščanje", koliko smo dejansko v svojem stebru, koliko dejansko sejemo dobro okoli sebe in sebi, koliko dejansko ljubimo ali smo tako porazno sami in osamljeni, da ne ločimo, kaj je prava pot iz obupa.
Planeti ravno danes ponujajo svež veter, svežo energijo, da zaplujemo v nov dan, v nov korak in ozavestimo pri sebi, kaj vse delamo iz občutka nestrpnosti, iz občutka strahu, iz občutka ne-varnosti in iz občutka lastne nemoči zaradi želje po dokazovanju. 
Današnji dan poteka planetarno zelo dinamično. 
Od jutra nas ziblje intuicija preko Lune in Merkurja, zelo dobre uvide daje, pa tudi čvrste odločitve. Mrsikoga lahko vrže v neko čiščenje - telesa, prostora, dogodkov, načina delovanja... 
Merkur in Jupiter sta v malce težjem objemu in iz globin naše podzavesti mečeta vzorce, ki jih imamo v sebi, ki so pripluli na površje, da jih pogledamo realno iz vseh strani. Možnost, da buta jeza, je velika, a samo tistim, ki jim življenje ponuja preko tega postavljanje na lastne noge, brez da se nenehno opirajo na nekoga. Vprašaj se, dragi človek, česa nimaš pod kontrolo? Kaj te tako bega, da se ne moreš sproščeno prepustiti toku, koliko iskrenosti do sebe in drugih premoreš? 
Ko to obrneš, se vzpostavi notranji in zunanji mir. Zakaj? Zato, ker ne krožiš več v drami, kako tebi nič ne uspe, ampak sprejmeš realnost. Primer: če imaš občutek, da ti vedno nekdo drug kvari tvojo srečo, je to pomankanje samozavesti. To je lahko tudi zato, ker ne želiš videti prave resnice. To je lahko tudi pomankanje lastne vrednosti. Morda celo vse troje skupaj ...
Vrh preporoda je že to, da si iskreno, sami sebi pogledamo v srce, v svojo notranjost in prenehamo zganjati dramo okoli sebe in se začnemo postavljati na svoje noge in v svojo svetlobo. 

Če imamo karkoli za oddelati danes, je dober čas med 9.00 in 11.00. Po 11.00 pa do nekje 18.00 pa je faza bolj "na počasi". Nato pa zopet akcija. Med tem pa je dobro meditirati, plavati, prečiščevati, tudi okna očistiti, pa obleko, obutev...
V večernih urah pa le malce previdnosti v prometu. Najboljši del je, da gremo spati že pred 23.00. Jutro je pametnejše od večera.

Naj se dogaja in odvija Vrh preporoda
... v najvišje dobro vseh ... 

Astrologinja Sonja Šmit (za dogovor o osebnih smernicah in kaj še nosi 2018/19 me za naročilo kontaktirajte na zasebno sporočilo, PORTOROŽ 20.9. - vikend odklop, delavnice; prijave sprejemam ta teden, prostora še za 4 osebe, več o tem kontakt na zasebno sporočilo.)

Poglejte si še: 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri