Valentinov horoskop 2014

12. 2. 2014
Deli
Valentinov horoskop 2014

Preverite, kako vroče bo pri vas na valentinovo!

Oven (21.03. - 20.04.)

Ona: Planetni vplivi vam bodo naklonjeni in v ljubezni se boste znali postaviti zase. Odprite svoje srce in se veselite majhnih trenutkov. On: Do meseca maja boste na preizkušnji in samo preudarnost bo tista, ki se vam bo izplačala. Srčna izvoljenka vam bo vaše ogledalo in učiteljica.

Bik (21.04. – 20.05.)

Ona: Zdravilo ljubezni bo pogovor. Sprejeli boste nekaj novosti in tako našli ravnovesje. Obveznosti bodo sestavni del življenja. On: Odkrito se morate soočiti z obveznostmi in nalogami, ki bodo vezena na ljubezen. Dogodki se bodo zavrteli v smeri ki pričakovana, varujte se trme.

Dvojčka (21.05. - 20.06.)

Ona: V prvi polovici leta se vam bodo dogajale nenavadne spremembe. Odprite novo poglavje v ljubezni in najdite moč in energijo v sebi. On: Vplivi Marsa vam bodo v ljubezni prinesli dolgo iskano dogodivščino. Odgovorno se lotite svojih idej in tako najdete lastno popolnost.

Rak (21.06. - 22.07.)

Ona: Rdeča nit odnosa v ljubezni bo povezovanje in romantika. Korak za korakom boste imeli več moči in energije. Bodite modri in preudarni. On: Dobro bo, da boste na pravilen način znali narediti analizo in si postaviti meje. V ljubezni vas čaka mnogo prijetnosti in romantike.

Lev (23.07. - 22.08.)

Ona: Nagrajeni boste za tiste odločitve v ljubezni, ki bodo zrele. Narediti morate tudi načrt in se ločiti od tistega, kar ste prerasli. Romantično bo v avgustu. On: Zavarovani boste vase, toda usoda ima za vas pripravljeno presenečenje. Prelomnice bodo za samske in vezane v septembru.

Devica (23.08. - 22.09.)

Ona: Dobro se z dobrim povrne in tako se morate poglobiti v obveznosti. Ljubezen vam prinese notranjo moč in stopite korak naprej. On: Simbolika časa bo ognjeno srce in tako boste pripravljeni boriti. Skozi prizmo ljubezenskega odnosa bo napredek viden in iskan.

Tehtnica (23.09. - 23.10.)

Ona: Ljubezen bo kot cvet vrtnice, trnje pozabite in gradite na harmoniji. Resnica pa je, da skozi preizkušnje rastete. Razvijte svojo ustvarjalno plat. On: Določiti si morate svoja pravila igre, vendarle morate biti diplomatski. Občutljivo obdobje bo maja, že junija pa vas čakajo sladke rešitve.

Škorpijon (24.10 - 22.11.)

Ona: Poiskati boste morali določeno svežino. Seveda se zadeve odvijaje v smeri, katere vam bodo vlile moči in poguma. Sledite glasu svojega srca. On: Dejstvo je, da je bistvo očem nevidno in zato bodite umetnik. Sreča vas ne bo zapustila in srčna izvoljenka bo prinesla strastne trenutke.

Strelec (23.11. - 21.12.)

Ona: Spremljala vas bo tiha moč, ki vam bo pomagala razumeti ljubljeno osebo. Optimizem bo vaša prednost in tako najdete energijo, da se soočiti z obveznostmi. On: Rešitve so tiste, ki vam bodo dane, da rešite nekaj iz preteklosti. Ljubljena žena bo navdih in muza do popolnih razpotji usode.

Kozorog (22.12. - 20.01.)

Ona: Odlikovala vas bo občutljivost in sočutno boste znali pogledati na situacije. Harmonija in romantika bodo v osebno pomoč v ljubezni. On: Simbol ljubezni bo belo srce, ki v sebi nosi določena znanja in rešitve. Odprite se v vsej trdnosti in dopustite možnost, da vas srčna izvoljenka uči.

Vodnar (21.01 - 18.02.)

Ona: Vsekakor se boste morali piliti in to na dinamičen način. Svoboda bo nekaj, kar si bo potrebno deliti. Pravi moški za vas bo tudi vaš prijatelj. On: Kljub spretnemu vijuganju vas bo zadela Amorjeva puščica, v kolikor ste še samski. Vezani pa se boste hočete ali nočete piliti v prilaganju.

Ribi (19.02 - 20.03.)

Ona: Odlikovala vas bo nežna in ljubeča energija. Dovolili si boste sanjati in ljubili, ter bili ljubljeni. Sebe morate postaviti na prvo mesto. On: Notranji mir bo tisti, kateri vam bo v osebno pomoč. Tišina v ljubezni odpade, pogovor pa vam bo podaril novih razsežnosti in osebne volje.

Zvezdni pozdrav! Tadej Šink, horarni astrolog

Novo na Metroplay: "Slovenski hribi postajajo preobremenjeni" | Matjaž Šerkezi