Znamenja, ki bodo v NOVEMBRU imela izzive v odnosih

Nekatera znamenja bodo v novembru imela posebne izzive v odnosih. Ste med njimi tudi vi?

Znamenja, ki bodo v NOVEMBRU imela izzive v odnosih (foto: profimedia) profimedia
2. 11. 2022

Dvojčka

V tem mesecu se Venera in Merkur premakneta v znamenje strelca, zaradi česar se boste bolj intenzivno zavedali vseh svojih občutkov.

Na dan bodo privrela marsikatera potlačena goreča čustva in morda boste spoznali, da tudi s svojim ljubezenskim življenje niste tako zadovoljni, kakor ste menili. Čas ja za spremembo v odnosih, te pa se vedno začnejo s spremembo pri sebi. 

Devica

Zdi se, da je celotno leto 2022 za vas v znamenju ljubezni. V novembru pa boste morda spoznali, da niste ljubljeni na način, kot bi potrebovali. To pomeni, da je čas, da najdete boljše načine, kako lahko vi ljubite druge. 

V tem mesecu boste ugotovili, kakšne ljubezni si želite v bodoče, ob tem pa se boste spraševali, kaj morate narediti sami, da lahko to dobite od drugih. 

Oven

Oktober je bil za vas mesec sprememb, tudi na romantičnem področju. V novembru pa si boste lahko vzeli čas in bolj jasno razumeli, kaj te spremembe pravzaprav pomenijo za vas.

Znašli se boste na prelomnici in veliko boste razmišljali o tem, kako doseči odnos, ki si ga želite.

Kozorog

Vztrajnost je vaša velika vrlina, tudi v odnosih pogosto vztrajate takrat, ko postane težko. V tem mesecu boste spoznali, da je to izjemno pomembna lastnost v življenju. Ne glede na to, kako zelo si želite dobrih odnosov z vsemi, pa ne pozabite nase. Postavite se na prvo mesto in obkrožite se z ljudmi, ki si cenijo vašo bližino.