Numeroskop od 4. do 10. 7. 2016

Koliko je resnice v naših besedah? Se zgodi, da ne povemo vsega? Nepričakovani dogodki tega tedna nas bodo spomnili, da se zaupanje zasluži. Če smo ga izgubili, je naša naloga, da ga obnovimo. Zato še zadnje vprašanje: zaupate sebi?

Numeroskop od 4. do 10. 7. 2016 (foto: Shutterstock) Shutterstock
4. 7. 2016

Energija tega tedna prinaša zdravljenje prek sprejemanja, zaključka ter neobsojanja. Pred nami je teden, ko bomo gledali sebe z več ljubezni. Prav je, da sami sebi oprostimo. Nato lahko odpustimo tudi drugim.

Dovolimo si čas za zdravljenje. Dovolimo, da bolečina odide. Včasih je zgolj bolečina tista, ki nam daje občutek, da nekaj ni umrlo, zato se je oklepamo. Naj se bolečina umiri. Dovolimo si potreben čas.

Vojak, ranjen na bojnem polju, se odmakne iz vojne vihre. Enako tudi čustvene rane potrebujejo mir in počitek, predvsem pa sprejemanje, da se pozdravijo.

Število življenjske poti 1

Mudilo se vam bo naprej, a zdelo se bo, da vas življenje vleče nazaj. Česa pa si vi osebno želite? Kako bi izbrali, če bi bilo vse možno? Dovolite si vsaj želeti.

Število življenjske poti 2

Prisluhnite, a tudi spregovorite. Lažje boste izrazili svoje mnenje in sprejeli tuje. Poudarek naj bo na energiji sprejemanja, dobrega za vas osebno.

Število življenjske poti 3

Pazite na domišljijo. Naj vas občutki ne zavedejo v napačno smer. Velika verjetnost je, da si boste besede in dogodke/dejanja napačno interpretirali.

Število življenjske poti 4

Strah bi vas lahko ohromil. Ampak veste, kaj, zdaj že veste, da je votel, kajne? Storite korak naprej, vsaj v mislih. Previdno, a vseeno pojdite naprej.

Število življenjske poti 5

Spremenljivo čustveni boste ta teden. Dovolite si izkusiti vso paleto čustev. Ne sklepajte prehitro in ne reagirajte. Ni primeren teden za odločitve.

Število življenjske poti 6

Bolje se boste počutili v svoji koži. Katere 'traparije' so nekako izginile? Opazujte, kaj se je razblinilo kot milni mehurček? Nemara ni bilo potrebe po tem?

Število življenjske poti 7

Razbremenite svoje misli. Ne poglabljajte se preveč, a vseeno priznajte najbolj skrite misli, ki bodo v tem času priplavale na površje. Ohranite mir v sebi.

Število življenjske poti 8

Dovolj je bilo zgolj dela, pomembno je tudi sprejeti rezultate svojega dela. Teden žetve je pred vami. Odločno sprejemajte. Saj veste, da si zaslužite, kajne?

Število življenjske poti 9

Možno bo zdravljenje na vseh nivojih. Predvsem za vas je pomembno, da se ničesar ne oklepate. Spustite in pozdravilo se bo. Več časa zase potrebujete.

Lekcije 27. tedna:

Koliko imate zaupanja v tuje besede? Verjamete na lepe oči, kot temu rečemo?

Vsak še tako dober namen ali načrt ni vreden počenega groša, če se ga ne lotimo.

Tukaj si lahko preberete, kako izračunamo število življenjske poti.

Vas zanima, kako lahko numerologija pomaga Vam? Vabljeni na www.lili-sorum.com

LiLi SoRuM se z numerologijo profesionalno ukvarja že od leta 2004 in vam bo z veseljem priskočila na pomoč. Za osebno analizo ali radovedno vprašanje lahko v stik z LiLi stopite prek e-pošte: lili.sorum@gmail.com ali pokličete: 070 822 084.