5 znamenj, ki bodo imela še posebej vesel december

Kaj pravijo astrologi? 

5 znamenj, ki bodo imela še posebej vesel december (foto: profimedia) profimedia
30. 11. 2021

December se bo pričel z energijo sončnega mrka v strelcu. Naslednji mrk v strelcu naj bi bili šele čez 19 let. Mrk je čas intenzivne energije, neugodno obdobje, ko je najbolje početi čim manj stvari. Lahko pa prinese nenavadne in nepričakovane dogodke. Po mrku se bomo končno lahko malce sprostili v prazničnem vzdušju.

Spletna stran bustle.com piše, da naj bi naslednja znamenja imela v prazničnem decembru še posebno srečo. 

BIK

Bik je eden izmed najbolj senzualnih znamenj zodiaka, v času praznikov pa se njegove strasti in občutek za lepo še povečajo. Astrologinja Elisa Robyn pravi, da bo to čas, ko pretresite svoje življenje in si privoščite stvari, ki niso v vaši navadi. Sprejmite svojo senzualnost na povsem nov način. Če ste v razmerju, se poskusite s partnerjem povezati na povsem nove načine, nekaj česar niste naredili še nikoli dosedaj. Vemo, da ne marate sprememb, ampak, ko si boste drznili narediti nekaj povsem novega, boste lahko ugotovili, kako zabavno je v resnici. 

RAK 

Čas praznikov je za vas čas ljubezni, kajne? Tudi vi se boste v decembrskem času soočali s preseganjem starih vzorcev, ki vas omejujejo. Odprite svoje srce novim priložnostim in novim avanturam. V tem času boste še globlje občutili ljubezen in odnose. Imeli pa boste tudi čudovito priložnost, da pospravite stare zamere in odprete vrata novim ljudem. Ko boste med prazniki osrečevali druge, ne pozabite prvo sebi podariti nekaj pozornosti in predvsem časa zase. 

ŠKORPIJON 

Lunin mrk je aktiviral marsikaj v vaši hiši partnerstva. Tudi Mars, planet strasti, agresije in spolnosti je v vašem znamenju do sredine decembra. Izkoristite moč Marsa za doseganje svojih želja. V odnosih pa popestrite dogajanja z novimi načini povezovanja, predvsem pa s tem, da se povsem čustveno slečete. 

STRELEC

Strelci, ki sedaj praznujete, se lahko v času vašega rojstnega dneva počutite bolj srečni in posebni. Za vas bo tudi december čas, ko se boste z veseljem odpravili na nove avanture. Ne pozabite, da lahko avanturo kdaj pripravite tudi doma s svojim partnerjem, prižgete sveče in skuhate čudovito večerjo. Bodite večkrat hvaležni za svoje bližnje. 

KOZOROG

Kozorogi lahko sedaj dočakajo srečne trenutke. Venera se nahaja v vašem znamenju. To je dober čas za odnose, ki so lahko sedaj bolj poglobljeni. Ne čudite se, če spoznate kakšne nove ljudi, s katerimi se vam bo zdelo, da se poznate že več življenj. Morda pa se res. 

Ne glede na to, ali ste na seznamu ali ne, imejte lep in miren december prav vsi! 

prirejeno po: bustle.com

Preberite si še: