Horoskop: Kaj vaše znamenje nujno potrebuje v življenju?

Nekateri potrebujemo za srečo varnost, drugi svobodo. Kaj pa je tisto, kar vaše znamenje nujno potrebuje v življenju?

Horoskop: Kaj vaše znamenje nujno potrebuje v življenju? (foto: pexels) pexels
20. 2. 2021

OVEN


NEODVISNOST: Potrebujete svobodo delovanja ter življenje, v katerem vam ni treba nikomur pojasnjevati, kje ste, s kom ste in kaj počnete. Ne prenesete, da vas kdo v kakšno zadevo sili.
AKCIJA: Preprosto ne zdržite pri miru, zato je vaše življenje temperamentno in zelo aktivno. Ves čas ste zaposleni tudi v mislih. Letni dopust velikokrat izkoristite za delo.
OBLAST: Ker ste iniciativni, ste odličen vodja in usmerjevalec. Težko ste v podrejenem položaju, zato takrat, ko vladate, dobesedno uživate.

BIK


SANJE: Sanje so tiste, ki vas v težkih trenutkih držijo pokonci in vam vlivajo novo energijo. Radi tudi poležavate in s tem še podaljšujete svoje sanje.
HRANA IN PIJAČA: Ste velik gurman in uživate v pripravljanju hrane, načrtovanju obrokov in v pogostitvi drugih. Vaša pojedina je vedno skrbno dodelana in vaši gostje bodo vedno odšli od vas zadovoljni in s polnimi želodci.
HEDONIZEM: Resnično uživate v vsem lepem, te užitke ter občutke pa z veseljem delite tudi z drugimi, in sicer popolnoma nesebično.


DVOJČKA


SVOBODA: Svoboda je vaš najboljši prijatelj. Vedno si jo prizadevate doseči, odlično pa se znajdete tudi v vsakih nepredvidljivih okoliščinah. Omejitev preprosto ne prenašate.
INTELEKT: Vaši hitri refleksi, prodoren um in dober intelekt vam omogočajo hiter tempo in ogromno iznaj­dljivosti, še zlasti na področju dela.
KOMUNIKACIJA: Najbolj zadovoljni ste, ko je pred vami občinstvo in ko lahko nekomu nekaj na dolgo in široko razložite, ne da vas pri tem kdo prekinja.

RAK


DRUŽINA: Kot otrok, starš, brat, sestra, vedno ste prepričani, da je družina tista, ki je za vas sveta in vam bo vedno stala ob strani. Prav tako boste tudi vi družini vedno stali ob strani.
PRIJAZNOST: Čeprav ste zaprti vase, ste takrat, ko se nekje dobro počutite, zelo prijazni. Povzdigovanje glasu težko prenašate in s svojo prijetno energijo lahko marsikoga očarate.
HARMONIJA: Harmonija je nekaj, kar potrebujete kot zrak. Nedorečeni odnosi in kaos vam povzročajo velike težave, zato ste ves čas usmerjeni k usklajenosti.

LEV


UGLED: Ni pomembno, kje ste, ugled vam je zelo pomemben, in tudi če ga kdaj izgubite, se boste potrudili, da si ga diplomatsko vrnete.
OBILJE: Ne znate živeti skromno, veliko vam pomenita materialni svet in eleganca, a si jo, če niste premožni, težko privoščite. Strah vas je revščine.
SPREMLJEVALCI: Ni vam dovolj, da imate ob sebi eno osebo, potrebujete ljudi, ki se strinjajo z vami, vas podpirajo in so vam na voljo, ko si vi to zaželite ali zamislite.

DEVICA


STABILNOST: Varčni in ekonomični se zavedate, da je v življenju treba razmišljati tudi za vnaprej. Če niste stabilni, težko sproščeno živite, saj ves čas razmišljate, da nekaj ni urejeno.
PRERAČUNLJIVOST: Ne marate razsipavati niti z denarjem niti s svojo energijo, zato vedno poiščete najboljšo in hkrati najbolj ugodno možnost, da rešite določen položaj. Za večje nakupe vas je zelo težko prepričati.
RED: Vedno želite imeti vse pod nadzorom ter na svojem mestu. Kdor poruši vaš red, poruši tudi vašo notranjo umirjenost, ki jo težko znova pridobite. Vse predpise skrbno upoštevate.

TEHTNICA


RAVNOTEŽJE: Hrepenite po tem, da je vse v vašem življenju uravnoteženo. Tako odnosi kot tudi počutje in druga področja. Presenečenja in hitri odzivi vas lahko celo negativno vznemirijo.
UDOBNOST: Počitek in odmor sta za vas nujno potrebna, saj se hitro utrudite in počitek preprosto potrebujete. Ker je udobje za vas ključnega pomena, se špartanskemu življenju zelo težko prilagajate.
RAZMERJE: Želite si urejenega partnerstva, zato hrepenite po razmerjih in v samoti zelo težko živite. Razmerje potrebujete tudi zato, da se počutite bolj varno, ljubljeno in zaželeno.

ŠKORPIJON


LJUBEZEN: Vašo strastno energijo je težko nadzirati, vendar si vaše psihično stanje ljubezni še kako želi, saj vas dopolnjuje. Vaše ljubezensko življenje mora biti bogato in seveda začinjeno.
DOMINACIJA: Enakovredne odnose zelo težko sprejemate in preprosto morate imeti vsaj glavno, če ne že tudi zadnjo besedo.
IGRA: Po naravi ste zelo dvomljivi, zato vam igra pomaga, da se v takšnih trenutkih sprostite. V bistvu pa je celo vaše življenje zelo zabavna igra.

STRELEC


DRUŽENJE: V življenju nujno potrebujete podporo prijateljev in njihovo ramo takrat, ko jo potrebujete. Ste odličen organizator in šaljivec, zato ste v vsaki družbi zaželeni.
PLANIRANJE: Že od mladih let razmišljate, kako bi živeli čim lažje, bolje in čim bolj spontano življenje, kar ves čas tudi nameravate. Pred seboj vedno potrebujete načrt, tudi če vsebuje nerealne cilje.
POTOVANJA: Ste svetovni popotnik, ki se najbolje počuti, ko potuje in odkriva nove dežele. Potovanja so najboljši približek popolnega življenja za vas, zato ste brez njih prazni.

KOZOROG


RAZUMEVANJE: Razumevanje je v vašem življenju nujno potrebno, saj z njim vedno priplezate višje kot drugi. Ker ne marate razprav in konfliktov, poskušate vedno vse razumeti.
POLOŽAJ: Položaj na poslovnem področju je vaš največji skriti cilj, in dokler ga ne dosežete, se boste z vsemi možnimi sredstvi borili zanj. Tudi če se izkaže, da položaj izgubljate, se ga boste potrudili obdržati.
PRAVILA: Pravila so za vas na svetu, da se upoštevajo ter da jim sledite. Prava pot je za vas resnično najboljša izbira, saj si v nasprotnem primeru ves čas očitate.

VODNAR


NEODVISNOST: Ste zelo samostojni in odgovorni, zato želite vedno sami poskrbeti za vse. Ne marate, da se kdo preveč trudi za vas, raje ste vi tisti, ki poskrbite zraven še za druge.
SVOBODA: Na vsakem koraku iščete nekaj novega, odkrivate skrivnosti, predvsem pa ne prenesete omejitev, takšnih in drugačnih, saj v vas zbujajo občutek utesnjenosti.
POMOČ DRUGIM: Najbolje se počutite, ko lahko poskrbite za druge in jim pomagate. Na pomoč vedno priskočite popolnoma nesebično ter brez vsakih pričakovanj.

RIBI


ČUSTVA: Vaša čustva so zelo močna in intenzivna in vedno vam pokažejo za vas pravo pot, saj jih spremlja močno izostrena intuicija.
RELIGIJA: Molitve, takšne in drugačne, so del vašega življenja. Pomagajo vam, da se umirite in da dosežete želene cilje.
ZAŠČITA: Za prijatelje ste pripravljeni žrtvovati marsikaj in v življenju se velikokrat znajdete v vlogi zaščitnika.