Horoskop: To so najbolj ZLOBNI znaki

Poznate koga, ki je nesramen in se trudi, da bo očrnil druge ter s tem dvignil sebe? Po mnenju astrologov lahko nekaj razlogov najdemo tudi v zvezdah. Poglejmo si, kdo je lahko najbolj "žleht" med astrološkimi znamenji. 

Horoskop: To so najbolj ZLOBNI znaki (foto: profimedia) profimedia
24. 11. 2022

1. Rak

Na vrhu seznama so raki, ki so znani po svoji muhavosti in negativnosti. Znano je, da se raki hitro počutijo ogrožene in se obrambno odzivajo na skoraj vse, tudi na dobre stvari. Zlobnost tega znamenja tako temelji na lastni zaščiti in varnosti. Če razburite ali razočarate raka, bodite pripravljeni na nesramno opazko ali dejanje. 

2. Vodnar

Čeprav so vodnarji lahko zelo čustveno inteligentni posamezniki, ko gre za odnose in prijateljstva, pa se pogosto lahko zgodi tudi, da imajo kompleks večvrednosti.

"Včasih jim lahko njihov intelektualni nemir daje občutek, da so vsemogočna bitja, ki verjamejo, da vedo največ, drugi okoli njih pa so nekako pod njimi in še nižje, ter jih mimogrede zaničujejo," pravi astroginja Charlotte King.

3. Bik

Bik je običajno izjemno zvest in se drugim okoli sebe običajno zdi miren in zbran. Mnogi pa ne vedo, kako enostavno se lahko to spremeni v nekaj minutah.

"Biki so umirjeni, spoštljivi in neškodljivi dokler jih ne prizadenete," pravi Siddart Kumar, astrolog in numerolog. To znamenje lahko izrabi vašo ranljivost, da vas močno udari nazaj. Bik je lahko takrat, ko se počuti zanemarjenega ali izdanega, izjemno oster in se ne bo prav nič držal nazaj. 

4. Oven

Ovni so znani po svojem pustolovskem in strastnem duhu, vendar se težko soočajo z občutkom, da jih ne opazijo.

"Oven rad zmaguje in se vedno postavlja na piedestal," pojasnjuje astrolog Kumar. Prav tako so zlahka užaljeni. Če so užaljeni, so drzne ovnove besede dovolj ostre in hudobne, da vam zrušijo samozavest in povzročijo travmo.

"Pod to nesramnostjo pa je še vedno nekdo, ki se želi počutiti razumljenega in cenjenega," pravi Kumar in pojasnjuje, da je vse, kar oven potrebuje, da se umiri, to, da ga poslušate in spoštujete. 

5. Škorpijon

Škorpijonova intenzivna osebnost in nagnjenost k pretiravanju jih pogosto naredita globoko nerazumljene. Sidart opozarja na njihovo močno potrebo po maščevanju.

"To skrivnostno znamenje nikoli ne pozabi niti najmanjše bolečine ali nespoštovanja, ki mu je bilo zadano, in kuje najbolj dodelane načrte za maščevanje," poudarja Kumar. Na srečo vam ne bo treba prepogosto skrbeti za njihovo maščevalno razpoloženje. "Škorpijonove negativne lastnosti je mogoče zlahka zajeziti s primerno prijaznostjo, iskrenostjo in razumevanjem," dodaja Kumar.

6. Dvojčki

Čeprav so dvojčki znani po svoji živahnosti in zabavnem duhu, imajo tudi veliko temnejšo plat. Dvojček ima lahko zelo oster jezik. 

To znamenje ima vedno dve perspektivi ali mnenji o kateri koli zadevi, vendar lahko z vami deli samo tisto, ki je takrat v njihovem interesu. Prav tako so sposobni govoriti zlobne stvari. 

"Če slišite trač o neki sebi, obstaja velika možnost, da je ta prišel od dvojčka," poudarja astrologinja King.

Vir: 24sata.hr