Horoskop: Vaš sanjski dopust

Kakšen dopust vam je pisan na kožo glede na vaše horoskopsko znamenje? Iščete avanturo, umirjenost ali novo dogodivščino?

Horoskop: Vaš sanjski dopust (foto: profimedia) profimedia
19. 5. 2019

AVANTURISTI - OGNJENA ZNAMENJA

Znano je, da potovanja širijo misel, ognjena znamenja pa se tega še kako dobro zavedajo, zato skozi vse leto sanjarijo o počitniških dogodivščinah. Odpravljanje na eksotično lokacijo je lahko odličen način za osvežitev njihovega življenja, novo avanturo in obvladovanje težav. Povečan adrenalin, sproščeno delovanje in neodvisnost, takšen dopust si želijo ognjena znamenja. Ovni radi potujejo v kraje, ki bodo popestrili njihovo paleto dogajanja. Oven se počuti pozitivno razburjen zaradi vznemirjenja in različnih dopustniških dejavnosti. Ne glede na to, ali je to potapljanje med skalami, ali skok s padalom, je oven pripravljen na vse. Levi se želijo na dopustu pomešati s čudovitim utripom in spoznati čim več novih ljudi. Za njih je vsako avanturistično potovanje zabavno, neresno in čudovito. Strelci uživajo svobodo divjega letovanja brez pravil in omejitev.

PREDLOGI: Plaža Nissi-Ciper, Nova Kaledonija, Portorož

PERFEKCIONISTI – ZEMELJSKA ZNAMENJA

Zemeljska znamenja obožujejo skrbno načrtovan dopust, saj jih v najlepših trenutkih vendar ne sme zmotiti slaba rezervacija ali neurejena plaža. Za njih je počitek sprostitev in čas, ko lahko v miru pokramljajo, ter čas, ko prinese hrano na mizo nekdo drug. Ne glede na vrsto počitnic imajo zemeljska znamenja rada vso organizacijo pod nadzorom, zato se redko podajo v neznano. Rada se razvajajo in  se počutijo najbolj udobno, ko so na znanem mestu. Biki bodo izbrali počitnice v manjšem mestu, kjer se lahko srečajo tudi s kulturo. Devico si s težavo privošči prave počitnice, saj je njeno psihično stanje konstantno obremenjeno s podrobnostmi. Tudi ko obiščejo najlepše mesto na svetu so slepi za lepote. Devica mora biti na dopustu fizično in duševno aktivna, v nasprotnem primeru postane nervozna. Kozorog načrtuje svoje počitnice skrbno. Njegov popoln dopust mora biti enako razmerje počitka in rekreacije. Kozorog bo skrbno načrtoval vse oglede muzejev in obiske zgodovinskih znamenitosti.

PREDLOGI: Reykjavik-Islandija, Isola Bella-Italija, Bled

LJUBITELJI ŽIVALI IN NARAVE – VODNA ZNAMENJA

Vodna znamenja potrebujejo umirjen dopust, da se lahko umaknejo od vrveža in se povežejo z naravo na globlji ravni. Njihov dopust je obarvan s harmonijo vsekakor v sožitju z naravo, najraje ob vodi. Radi imajo počitnice, ki jih premikajo čustveno ter jim podarjajo zgodovinsko razsežnost. Njihovo duševno zdravje je odvisno od notranjega razmišljanja in iskanja duhovnega miru, zato jim dopust v naravi prinaša pravo sprostitev in uglasitev z notranjim jazom. Raku je najtežje izstopiti iz hiše, vendar še vedno potrebujejo kakšno spremembo. Čeprav se lahko včasih razveselijo ideje o potovanju, niso tako navdušeni nad dejanskim oddihom. Najboljša izbira zanje so kratki izleti, ki jih ne odpeljejo daleč od doma. Potovanja, ki vsebujejo nekaj skrivnostnega, bodo zagotovo navdušila škorpijona. Želi se vključiti v izkušnjo, ki bo izzvala njihovo telo in duh. Ribice se rade sprostijo in sanjajo, zato je bližina vode zanje idealna. Večinoma si želijo vznemiriti se in se izgubiti v svoji domišljiji.

PREDLOGI: Reka Cano Cristales-Kolumbija, Tulum-Mehika, Bohinj

SPIRITUALISTI – ZRAČNA ZNAMENJA

Rojeni v zračnih znamenjih, večni iskalci novih znanj in modrosti, imajo radi dopust, ki nudi več kot samo navadno poležavanje, mora vsebovati tudi kakšno duhovno bogastvo. Zračna znamenja uživajo v tem, da jih bombardirajo s senzorično ponudbo in želijo na dopustu lahkotnost. Veselijo se počitnic sami ali z nekom, ki lahko sprejme, da se mora ves čas dogajati. Dvojčkov najljubši dopust je razgiban, nekje v duhovnem templju, kjer se lahko sprosti in pridobi nova znanja in razsežnosti. Če se podajo v svet glasbe in bodo na dopustu v pravih nebesih. Vodnar je v srcu svoboden gost, ki si zna dopust organizirati . To so prava radovedna bitja, ki uživajo v dopustu, kjer se lahko približajo naravi in ​​raziskujejo. Pogosto čutijo globoko povezavo z višjimi vibracijami. Tehtnica rada tudi na dopustu namenja pozornost kulturi, sodeluje z drugimi ljudmi in izmenjuje svoja mnenja. Tehtnica najraje raziskuje in opazuje ljudi. Ker je romantična, potrebuje na dopustu tudi sončen zahod, seveda ob dobri izbrani kapljici.

PREDLOGI: Reykjavik-Islandija, Azori-Portugalska, Piran

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri