Ta 4 znamenja si morajo v oktobru vzeti oddih (da ne bi izgorela)

Naslednja znamenja morajo v prihajajočem mesecu še posebej poslušati svoje telo in s seboj ravnati še bolj sočutno kot ponavadi.

Ta 4 znamenja si morajo v oktobru vzeti oddih (da ne bi izgorela) (foto: profimedia) profimedia
3. 10. 2022

Bik

Nekateri vam očitajo, da ste leni, če želite vikende preživljati doma - a to je daleč od resnice. V vse, kar počnete, vložite sto odstotkov svojega truda. Pri delu ste zagreti in ne obupate zlahka – a čeprav sta vaša strast in zagnanost izjemni, morate vedeti, kdaj si vzeti počitek. Prisluhnite svojemu telesu. Naučite se prepoznati, kdaj ste izčrpani, kdaj potrebujete odmor in kdaj ste si naložili preveč dela in bremen. Oktobra si privoščite oddih, četudi le za vikend. To si zaslužite!

Ribi

Veliko pozornosti in truda posvečate svojim bližnjim, zato večino svojega časa tekate naokoli in poskušate osrečiti ljudi okoli sebe – vendar tega tempa ne morete vzdrževati večno. Čeprav si želite, da bi bili na voljo vsem, ki prosijo za vašo pomoč, se morate zavedati, da ni vaša odgovornost, da skrbite za njihove težave, jih crkljate in zasipate s pozornostjo. Včasih morate svoje dobro počutje postaviti pred njihovo. Za spremembo si morate dati priložnost, da se ustavite, zadihate in sprostite. Tudi brez vas bodo v redu. Če si ne boste vzeli zasluženega oddiha, lahko v nevarnost spravite svoje mentalno in/ali fizično zdravje.

Vodnar 

Ponosni ste na to, da ste neodvisni, da ne potrebjete nikogar, da vse zmorete sami – a to še ne pomeni, da morate čisto vse narediti sami. Dovoljeno vam je, da prosite za pomoč in si vzamete odmor, medtem ko nekdo drug prevzame vaše delo. Ne naložite si preveč dela samo zato, ker ste trmasti in si nočete priznati, da ste tudi vi samo človek, ki ima svoje meje. Če boste nadaljevali s tako hitrim tempom, boste z veliko verjetnostjo izgoreli, zato si naredite uslugo in si vzemite kratek odmor. Dajte si prostor, da zadihate in se spet napolnite z energijo.

Tehtnica

Tehtnice ste optimisti, ki vedno verjamete v to, da se bodo stvari že nekako uredile. Tudi v stresnih časih se zavedate, da se boste prebili čez njih. Vendar si morate včasih priznati, da ste preobremenjeni in da ste si naložili več, kolikor lahko v tem trenutku prenesete. Včasih morate stopiti korak nazaj in si privoščiti počitek. Seveda bi verjetno zmogli vse, če bi se res potrudili – toda, ali se res splača izgoreti? Bodite sočutni s sabo tako, kot ste z vsemi drugimi.

Vir: thoughtcatalog.com

Preberite si še: Za katera znamenja bo OKTOBER še posebej uspešen?