10 ravni zavesti: Na kateri se nahajate?

10. 9. 2021
Deli
10 ravni zavesti: Na kateri se nahajate? (foto: profimedia)
profimedia

Spodnji sistem deli ravni zavesti na 10 različnih dimenzij resničnosti. Preverite, na kateri se trenutno nahajate vi?

1. Fizična raven

Na prvi ravni se popolnoma identificirate s fizičnim in materialnimi svetom. Določa vas zunanje okolje. Močno ste ponotranjili vrednote družbe in definirate svoj uspeh glede na materialni status in uspehe. Pojavljajo se vam težave v življenju, bolečine, bolezni, kaotični odnosi, ki želijo, da se odprete naslednim ravnem obstoja. 

2. Brbotanje od spodaj

Na drugi ravni zavesti čutite razočaranje nad življenjem zgolj v materialem svetu. Pričnete se vedno manj identificirati z zunanjim svetom in se spogledujete s svojo notranjostjo. Vedno manj vas gane potrošniški življenjski stil, ki se vrti zgolj okrog denarja, več časa si želite preživeti sami s seboj in najti odgovore. Želite si naučiti več o sebi.

3. Potapljanje globlje

Postajate vedno bolj občutljivi. Vse čutite globlje. Odkrivate svoje skrite kamrice, za katere poprej niste vedeli, da obstajajo. Dovolite si jok in potisnjena čustva, ki ste jih skrili pod preprogo, da končno odidejo. Postavljate si vprašanja. Razrešujete vzorce, ki vam povzročajo težave. Vedno bolj razumete življenje, svoj pomen in poslanstvo v svetu.

4. Iz pasivnosti v aktivnost

Aktivno sprejemate svojo vlogo in poslanstvo. Zavedate se svoje odgovornosti, vpliva svobodne volje in zavestno sprejemate odločitve glede svojega življenja. Vzpostavljate povsem nove vrednote. Prakticirate čuječnost in se zavedate, da vas oblikuje vsaka misel, čustvo in dejanje, zato ste nadvse pozorni, kaj počnete. 

5. Notranje ravnovesje

Popolnoma ste spremenili svoj življenjski slog, glede na to, kar je najboljše za vas. Opustili ste destruktivne navade. Svoje telo, um in duha tretirate s spoštovanjem, usklajujete harmonijo in ravnovesje skozi svoj dnevni režim. Ne živite več za občudovanja in sprejemanje drugih, živite zase in za svoj razvoj, hkrati pa pričnete dajati drugim. Meditirate, zavestno kreirate in praznujete svoj obstoj. Vaš ego izginja. Iz višjih ravni manifestirate ravnovesje in oblije v fizični svet.

 6. Most

Razcep med zunanjim in duhovnim svetom vam je sedaj povsem jasen, hrkati pa se zlije v eno. Brez težav potujete po različnih ravneh svojega obstoja – iz duhovnih ravni na fizične. Ves čas vzdržujete višjo raven zavesti in zunanji svet ima vedno manjši vpliv na vas. Pogosto meditirate, se iskreno izražate, lahkotno rešujete konflikte in ponujate vodstvo drugim. 

7. Manifestiran duh

Živite iz svojega duha. Čutite močno povezanost z vsemi bitji. Razumete. Zdravite. Vedno bolj trajno čutite mir in radost. 

8. Pričetek fuzije

Meje ega so se zrušile. Zavestni ste energij, uvidite, da je vsak občutek, misel in dejanje energija. Brez težav  prevajate energijo iz izvora in z njo vplivate na fizični svet.

9. Prezenca

Vaš um, srce, duh, telo in duša so eno. Ne definirate se več kot individualno bitje. Presegate omejitve. Postajate eno z vesoljem.

10. Popolna harmonija

Živite duhovno realnost. Komunicirate lahko s katerimkoli bitjem, čutite vse. Ego je popolnoma izginil. Služite planetu. Ste eno z vesoljem in živite harmonijo v vsakem trenutku.

consciousreminder.com

 

Novo na Metroplay: Neoliberalna država, ki privatizira javno dobro, potrebuje ženske | dr. Darja Zaviršek