5 znakov, ki nakazujejo, da gre vaše življenje skozi velike spremembe

Včasih, ko se zdi, da naše življenje razpada, ne vidimo, da se v resnici sestavlja. Da se vzpostavi novo, je namreč potrebno staro docela pretresti. Takrat se običajno pokažejo znaki, ki naznanjajo, da se pripravljamo na radikalne spremembe in premike, ki so nujno potrebni. 

5 znakov, ki nakazujejo, da gre vaše življenje skozi velike spremembe (foto: pixabay) pixabay
10. 11. 2019

Znanilci velikih sprememb

1. Vse, kar ne marate, postaja nevzdržno.

Stvari, ki vas poprej morda niso motile ali pa ste jih nekako tolerirali in »požrli«, vam gredo vedno bolj na živce. Ne le, da vam gredo na živce, so kot komarji ponoči, zaradi katerih skorajda popolnoma ponorite. To se zgodi, ko je steklenica polna. In prav je tako, saj lahko le tako – da imate vsega dovolj, nekaj premaknete v življenju.

2. Počutite se izgubljene.

Saj veste, kako pravijo, včasih se je potrebno izgubiti, da se lahko spet najdemo. Ko ne veste kam... takrat vaša duša spregovori. Čeprav se počutite izgubljene, je to odličen čas, da sprejmete višje razumevanje tega, kar si vaše srce zares želi. In vas ponese na novo pot, ki bo harmonizirala vse v vašem življenju - um, telo in dušo.

3. Ste na koncu določenega cikla. 

Ste kdaj opazili, da imate obdobja v življenju, ki so zapolnjena z dogodivščinami, zabavo, prijatelji, medtem ko so druga obdobja izolacije, introspekcije, morda celo depresije?

Dolžine teh obdobji variirajo, a jih doživljamo vsi. Življenje je kot bitje srca, enkrat gre krivulja navzgor, drugič navzdol. Tovrstni cikli so potrebni, da nas oblikujejo. Obdobja, kjer smo aktivni navzven, ponujajo izkustva, potovanja in nove perspektive, introspektivna obdobja pa ponujajo čustveno, psihološko in duhovno rast. Ko odidete iz določenega obdobja, je čas za prerojevanje, za nove cilje in nove smeri v življenju.

4. Počutite se prestrašene, zaskrbljene, a hkrati vznemirjene.

Določen cikel življenja se končuje, počasi se odpravljate na novo pot, kaj sedaj? Novo je vedno malce zastrašujoče, a hkrati vznemirljivo.

V tem trenutku lahko občutite le, da se nekaj gradi. Nimate pojma, kaj pričakovati, veste le, da ste na pravi poti, čeprav še ne vidite konca tunela. Nekje globko čutite, da prihaja boljše. 

Vaše namere in jasne želje ste že poslali v vesolje, a energije se še vedno vzpostavljajo, saj stvari potrebujejo svoj čas. V tem obdobju imejte potrpežljivost, ostanite odprti in pozitivni, dokler ne bo vaša pot popolnoma pripravljena. To je nenazdanje vznemirljiv čas!

5. Ste priča nenavadnim naključjem in sinhronostim.

Nič ni bolj zadovoljujoče kot nežna potrditev vesolja, da ste na pravi poti. Se vam določene stvari kar same od sebe urejajo? Srečate ravno pravega človeka ob ravno pravem času? Sinhronosti služijo kot blage potrditve, da so vaše misli in dejanja v harmoniji z najvišjim dobrim.

Najbolj pomembno pa je, da spremembe sprejmete odprtih rok in se jim ne upirate. Če se jim upirate, boste blokirali tok življenjske energije in stvari ne bodo stekle, kot bi morale. Zato pogumno srfajte na valovih sprememb! 

Povzeto po: isoulscience.com

Preberite še: 9 opozorilnih znakov, da je čas za spremembe v življenju

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri