Astro napoved za to POLETJE: končno lahko naredimo preboje!

Kaj za to poletje napoveduje astrologinja Sonja Šmit?

Astro napoved za to POLETJE: končno lahko naredimo preboje! (foto: pexels) pexels
2. 7. 2021

Planeti se razburjajo čez poletje. Sem že pisala, da okoli 1. julija prihaja en "bum efekt" jeze, nestrpnosti in čustvenih reakcij. Tudi narava se bo jezila, v prometu bo nestrpno, veliko nesmislov (Merkur je v senci do 8. julija).

Mlaj v juliju (10. julij) bo v raku in aktivira področje doma in družine, torej je julij idealni mesec za dopuste.

Imamo pa tudi povezavo Jupiter in Merkur, pa tudi Uran s Saturnom dela v povezavi z Marsom čudeže, ne samo težave. Merkur in Jupiter, Venera in Mars -objem, ki ponazarja in spodbuja preboje in kvantne preskoke - torej drugačen način delovanja in razmišljanja kot do slej.

POLETJE PRINAŠA: 

Ponovno rojstvo in prebujanje - popolnoma nove začetke na nekem področju, nov način dojemanja življenja. 

Presenetljivo reševanje težav - torej pričakuj nepričakovane priložnosti, razširjena obzorja - torej neke nove informacje, ki te popeljejo v nove korake ali v nov pogled na svoje žvljenje. 

Spodbuda sreče ali predrugačena filozofija razmišljanja pa nalezljiv optimizem, povečana živost in živahnost, popolnoma nove izkušnje - preseganje težav, preseganje navezanosti na nekaj al nekoga.

Skratka, veliko lepega in dobrega, ampak tudi izzivalnega nas čaka v juliju in avgustu.

Od avgustovskega mlaja v levu (8. avgust) pa do polne lune v vodnarju (22. avgust) bo prijeten čas.

Še eno zanimvost ima to poletje - kar dvakrat zapored imamo polno luno v vodnarju! Tega pa že lep čas ni bilo! To nakazuje na kolektivne premike, kolektivne ovire, nekakšna trenja povezana s kolektivnim načinom razmišljanja. Hkrati pa tudi neko združenje, ki zmore marsikaj. Vmes pa izzivi na področju tehnike, pa povezano z neko novo iznajdbo, pa nekaj finančnega se zruši - mogoče miselnost ali pa želja po nečem, ki se vsaj letos ne bo uresničila - to je denimo odprava gotovine. In pridemo do spoznanja, da marsikatera "cona udobja" ali lahkotnost pa le ni tako lahkotna, zato je dobro tri korake v naprej razmisliti predno obsojamo ali prelahkotno sprejmemo kakšno odločitev.

Skratka, čaka nas "vroče" poletje na družbeni in kolektivni sceni. Pestro bo...
Se še beremo, 

Sonja Šmit

Poglejte si še napoved za JULIJ numerologinje: V mesecu JULIJU bomo imeli izjemne priložnosti