Bolgarski mistik: »Cel svet je v neredu. A ne bojte se.«

15. 12. 2021
Deli
Bolgarski mistik: »Cel svet je v neredu. A ne bojte se.« (foto: profimedia)
profimedia

Bolgarski filozof in duhovni učitelj Peter Deunov je že v prvi polovici 20. stoletja v enem od govorov svojim učencem napovedal, da bo Zemlja podvržena velikim spremembam in pretresom.

"Iz kozmosa se širi nov val, imenovan tudi ’Ognjeni val’, ki ima tako močno vibracijo, da se ji ne more izogniti nobeno človeško bitje. 

Nevidni Svet se je odločil, da ljudi moderne civilizacije poduči o lekciji, ki si jo bo zapomnil za tisoč let. Živite v velikem obdobju Življenja. Ne bo dolgo, ko se boste znašli v Ognju. Zgodilo se bo v času vašega življenja. Zemljo bo kmalu preplavil Ognjeni val in jo očistil. Vse človeške misli in želje bodo šle skozi ta Ogenj, čiščenje bo potekalo na najbolj popoln način. Mogočna Sila Življenja bo vstopila v vas in vas transformirala. Tako kot kovač topi železo, da bi ga prefinil, tako vas bo Velika Inteligenca Sveta poslala skozi Ogenj, da bi vas prečistila in prekalila.

Bitja iz višjih svetov mi pravijo: »Zemljo bomo postavili na glavo in z nje pregnali zlo. Zlo ne bo moglo priti več nad vas. Val Ognja bo zajel ume vseh ljudi. Vsi vi boste šli skozi ta Božanski Ogenj; osvobodili boste svoje duše in se rešili omejitev. 

Celotna Zemlja trenutno doživlja veliko priložnost rekonstrukcije. To se bo nadaljevalo, dokler ne bo doseženo ravnovesje sil.«

in Pomemben zapis: Na vse načine bodo poskušali preprečiti, da bi se ljudje zbudili