Horoskop: Kakšne spremembe bo SONČEV MRK prinesel posameznemu znamenju?

Poglejmo si, kakšne spremembe lahko ognjeni obroč na nebu prinese določenemu znamenju. 

Horoskop: Kakšne spremembe bo SONČEV MRK prinesel posameznemu znamenju? (foto: profimedia) profimedia
9. 6. 2021

Do četrtka se še vedno nahajmo v obdobju mrkov. Sončev mrk lahko vsakomur izmed nas prinese izjemne spremembe in priložnosti v življenje. Ustvarjajo se novi pogledi na življenje. 

Poglejmo si, kakšne spremembe lahko sončev mrk prinese določenemu znamenju. 

OVEN

Trenutno se nahajate na sredini velikega procesa rasti in učenja. Ne bodite tako trmasti. Sončev mrk vas bo spodbudil, da se pričnete izražati na drugačne načine, da lahko svoje ideje delite z drugimi na nove - bolj umirjene načine. Veliko lahko date svetu, vendar če tega ne počnete na učinkovit način oz. če vaše sporočilo ni uspešno preneseno, nihče ne bo ničesar pridobil od vaših modrosti. Naučite se novega načina komuniciranja! 

BIK

Veliko se vam dogaja na področju materialnosti, ki vam daje velik občutek varnosti. Razmislite sedaj o tem, kako si še lahko zagotovite občutek varnostni in stabilnosti v življenju. Ni le denar tisti, ki prinese varnost in kontrolo nad življenjem. Občutek varnosti vedno izhaja iz nas samih. Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni, z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav. Lahko ustvarite to znotraj sebe? 

DVOJČEK 

Sončev mrk bo vplival predvsem na vašo samozavest, na to, kako dojemate samega sebe, na občutek samostojnosti in na vaše najbližje odnose. Pričakujete lahko skok v rasti. Sedaj se razvijajo deli vaše identitete, katerim ste se dosedaj izogibali. Sedaj imate možnost, da postanete bolj celovita in avtentična oseba. Sprejmite spremembe, ki prihajajo. 

RAK

Vaša duhovna rast se lahko trenutno odvija s svetlobno hitrostjo. Bodite pozorni na prebliske intuicije in "6. čuta", ki jih nikar ne ignorirajte. Naučite se zaupati sebi. Namesto da ste usmerjeni v mnenja drugih, se raje osredotočajte na svoje občutke in svoj notranji glas. Če ste usmerjeni navzven, boste zmedeni, če boste osredotočeni navznoter, pa boste lažje našli pravo pot. 

LEV

Pod vplivom tega sončevega mrka se vam lahko zgodi, da boste prevzeli neko pomembno vlogo v svoji družbi, skupnosti ipd. Naj vas ne bo strah prevzeti odgovornosti za nekaj. Morda boste morali na glas spregovoriti o nečem pomembnem. Bodite močni in zaupajte vase. Zaupajte, da imate v sebi moč, s katero boste stvari obrnili v pravo smer. 

DEVICA

Kaj si želite spremeniti v življenju? Kako ste zadovoljni s svojo službeno potjo? Lahko se vam odprejo neka nova vrata in se pojavi neka nova priložnost. Dobro je, da razmišljate vsaj približno v katero smer si želite iti. Brez pritiska sicer, le bodite pripravljeni na kakšno spremembo na splošno v vašem življenju kot v vaši karieri. 

TEHTNICA 

Ta sončev mrk je čas, da pridete v stik s svojimi prepričanji in duhovnimi pogledi na življenje. Veliko se bo dogajalo na področju vašega znanja. Spremembe lahko pričakujete v svoji perspektivi - širi se vaš pogled na stvari. Naj vas ne bo strah prerasti stara prepričanja in razširiti svojo zavest. 

ŠKORPIJON

Kako intimni ste lahko z drugimi ljudmi? Ta mrk vpliva na vašo ranljivost in katere dele sebe si upate deliti z drugimi. Morda se vam zdi, da je težko zaupati ljudem in se jim odpreti, saj to res pomeni tveganje, da boste morda prizadeti, a tvegate tudi, da boste nagrajeni z odprtimi srci in sprejmanjem. Ponovno ovrednotite svoje meje in dajte ljubeznivi odprtosti novo priložnost. 

STRELEC

Ste sredi globoke osebne transformacije. V tem času se osredotočajte na odnose, ki jih imate do svojih bližnjih. Do partnerja, najboljših prijateljev, družine, tudi do sodelovcev ali šefa. Oglejte si dinamike v teh odnosih. Kdo ste v teh odnosih? So te odnosi zares iskreni in odprti iz obeh strani? Kakšne spremembe lahko naredite sami, da bodo vaši odnosi boljši? 

KOZOROG

Nekatere stvari v vašem življenju ne delujejo več. Morda se vam zdi, da se vam je porušilo določeno ravnovesje. To je v redu. Naj sončev mrk počisti, kar ni dobro in naredi prostor za gradnjo novih stvari. Čeprav je morda sedaj nekoliko nestanovitno in kaotično, se stvari v resnici postavljajo na novo. 

VODNAR

Vodnarji ne nosite svojega srca na pladnju, a tokratni mrk vas naproša, da malo bolj tvegate v ljubezni in v ustvarjanju. Dajte iz sebe svoja resnična čustva, naj vas ne bo sram. Povejte nekomu, kaj zares čutite, ali pa to preljite v neko obliko umetnosti. Čas je, da se bolj posvetite svojim strastem. 

RIBI

Vaše življenje je morda malce zmedeno, a prihajajo pozitivne spremembe. Prav sedaj med mrkom se lahko razreši nek konflikt, ki vas žre že nekaj časa. Po tem se bodo odprla nova vrata v boljše življenje. Naj vas ne bo strah začeti na novo - dobesedno ali čustveno-misleno. 

VIR: bustle.com

Preberite si več o tokratnem sončevem mrku v članku TUKAJ 

in še Astrologinja: Ta sončev mrk je zelo prebujajoč, če se ne zbudiš sam, te zagotovo zbudi nek zunanji dogodek