Kaj nam prinaša lunin mrk, polna luna in komet (11. februar)

Ta teden nas čakata polna luna, lunin mrk ter komet - vse hkrati. Kaj nam to prinaša? 

Kaj nam prinaša lunin mrk, polna luna in komet (11. februar) (foto: profimedia) profimedia
9. 2. 2017

Tokratna polna luna bo v soboto, 11. februarja ob 1.33 uri, hkrati pa bo nastopil tudi lunin mrk ob 1.45 uri in mimo priletel komet 45P, ki je viden vsakih pet let. 

Mrk lune še dodatno okrepi učinke polne lune in ima vpliv na naše razpoloženje

Pravijo, da so mrki kot vrata v nove energijske poti in imajo dovolj močen učinek, da lahko transformirajo oz. spremenijo pot vašega življenja. 

Zadnjemu luninemu mrku smo bili priča septembra 2016 in tokratni bo zaključil, kar se je dogajalo v tem obdobju in odprl novo. 

V astrologiji so lunini mrki razumljeni kot globoko transformacijski časi, ki lahko prinesejo nenadne spremembe. Prinašajo morda tiste težko sprejemljive spremembe, ki pa so za vas potrebne. 

Lunini mrki so kot kozmična roka na pomoč. Predstavljajte si energijo mrka kot univerzalno roko, ki se spusti do vas in vas prestavi ali usmeri tja, kamor morate iti. To morda ni, kjer si želite biti ali kjer ste misli, da boste, vendar je sigurno pravo mesto, kjer morate biti. 

Mrki naj bi prinesli, kar je del vašega kozmičnega ali višjega načrta, kar je zares vaše.

Bodite pozorni torej, kam vas vodi tokratni mrk in čas okrog njega, kaj vam želi sporočiti, na kaj želi, da ste pozorni in na katero pot vas želi napotiti.

Tokratni mrk bo v znaku leva in bo odprla vrata v energijo, ki je produktivna, aktivna in pozitivna.

Lev je kralj, zato vam lahko energija tega mrka da moč, da se postavite zase in prevzamete odgovornost za svoje življenje - da postanete kralj svoje džungle.

Če mora nekaj oditi iz vašega življenje, se končati, bo mrk pospešil “kolesa” stvari, ki morajo oditi. Poglejte, kaj bo prišlo na površje okrog tokratnega mrka, poskusite to sprejeti in biti odprti za novo. Naj vam služi kot kažipot.

Naj ta poseben kozmični dogodek prinese spremembe, spremembe na bolje.

mysticalraven.com