Kaj nam prinaša obdobje Strelca

Obdobje Strelca, ki se začne 22. novembra in zaključi na solsticij, 21. decembra, prinaša dinamične vibracije. Preberite, kako jih kar najbolje izkoristiti.

Kaj nam prinaša obdobje Strelca (foto: unsplash) unsplash
20. 11. 2019

Obdobje Strelca bo dinamično!

Venera in Jupiter se bosta poravnala z galaktičnim centrom. Jupiter bo poravnan med 19. in 24. novembrom, 23. novembra se jima bo pridružila še Venera. To bo dan zelo močnih energij. Povezani bomo s svojim srčnim centrom, naše vibracije se bodo dvignile, bolj bomo dovzetni za sočutje in odprti za ljubezen.

Izzivi Jupitra, Marsa in Urana

Jupiter 2. decembra preide v Kozoroga, kar se bo zgodilo po 12 letih! Drugo najbolj intenzivno obdobje v tem času bo zaznamoval Mars v Škorpijonu, ki bo nasproti Uranu v Biku. Planeti bodo v takšnem redu 24. novembra, toda vplive bomo začutili že 3-4 dni prej in potem.

Pripraviti se moramo na odprtost do sprememb, saj se lahko zgodi, da nas bodo planeti vztrajno spodbujali k iskanju novih načinov delovanja ali celo k popolni spremembi naše smeri. Ta čas zna biti tudi naporen. Lahko bomo zafrustrirani, jezni, zamerljivi … Na plan bodo privrela različna negativna čustva.

S Saturnom do pozitivnih sprememb

Ko se bo Saturn približeval Plutonu, bodo spet na delu močne energije, ki nas spodbujajo pri uvajanju pozitivnih sprememb. Uradno se bosta planeta zelo približala šele konec januarja 2020, toda vplive bomo čutili že prej. Z njuno pomočjo lahko zavržemo stare vzorce in poiščemo nove, bolj ustrezne. Ta premik bo vplival tudi na finance in na politiko.

Največji izziv za vse nas bo dvigovanje vibracije in ohranjenje pozitvnosti ob spremljavi negativnih emocij, ki lahko priplavajo na površje v vsakem trenutku… Vse to pa se bo dogajalo z namenom, da na svet in nase pogledamo z drugačno perspektivo.

Ne bojte se novih spoznanj!

Strelec je strasten kreator z močno vizijo. Je modrec in zdravilec, ki vedno najde pravo pot. Uči nas, naj zaupamo sebi in vesolju, naj s pozitivnostjo sprejmemo, da se vse dogaja v naše najboljše dobro. Šele ko zaupamo, se lahko sprostimo in začnemo uživati v potovanju.

V primerjavi z obdobjem Škorpijona nas bo Strelec navdajal z večjo lahkotnostjo. Vse, kar moramo narediti je, da svojo energijo usmerimo v prave cilje! Dovolimo si več zabave, smeha, veselja, preprostosti...

Ne bežimo od avantur, privoščimo si potovanja in se odprimo priložnostim za številna nova spoznanja.

Vir: Forever conscious

Preberite še: Znamenja, ki ne marajo hladnih dni

ali pa 

Najboljša lastnost vašega astro znamenja

Foto: Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri